CAP VERT ENTREPRISES

Contactgegevens CAP VERT ENTREPRISES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAP VERT ENTREPRISES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAP VERT ENTREPRISES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Boquillon 162; 6860; Léglise (Mellier), België

Telefoon (phone): 063 43 32 71; 0495 25 02 44 (+32-063 43 32 71; 0495 25 02 44) 063 43 32 71; 0495 25 02 44 (+32-063 43 32 71; 0495 25 02 44)

Fax (fax): 063 43 30 32 (+32-063 43 30 32) 063 43 30 32 (+32-063 43 30 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAP VERT ENTREPRISES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAP VERT ENTREPRISES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAP VERT ENTREPRISES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAP VERT ENTREPRISES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAP VERT ENTREPRISES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAP VERT ENTREPRISES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAP VERT ENTREPRISES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAP VERT ENTREPRISES
Products information CAP VERT ENTREPRISES

BTW identificatienummer (tax): BE01853637695
Ondernemingsnummer: 9769012451
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Tree work - Lopping & felling; Contractors - Landscape; Fences

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAP VERT ENTREPRISES
(Get full report from official database of BE for CAP VERT ENTREPRISES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAP VERT ENTREPRISES
Addition kinds of activities for CAP VERT ENTREPRISES

2387. Kleding riemen | Apparel belts
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
20410106. Grahammeel | Graham flour
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
28360202. tuberculine | Tuberculins
35310405. Betonnen buggy's, aangedreven | Concrete buggies, powered
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's

Werken bij CAP VERT ENTREPRISES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAP VERT ENTREPRISES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAP VERT ENTREPRISES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAP VERT ENTREPRISES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van CAP VERT ENTREPRISES in sociale netwerken
Look for responds of CAP VERT ENTREPRISES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAP VERT ENTREPRISES. Laat een reactie achter voor CAP VERT ENTREPRISES. CAP VERT ENTREPRISES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAP VERT ENTREPRISES. Leave a respond for CAP VERT ENTREPRISES. CAP VERT ENTREPRISES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAP VERT ENTREPRISES op de google maps. Adres en contacten CAP VERT ENTREPRISES
Location of CAP VERT ENTREPRISES on the google maps. Address and contacts of CAP VERT ENTREPRISES

Andere gerelateerde bedrijven als come CAP VERT ENTREPRISES CAP VERT ENTREPRISES: DOMINIQUE BAERT | La Calza | JEMCO | POL SIBILLE | S.V. VOORDE

Other related companies as CAP VERT ENTREPRISES: DOMINIQUE BAERT | La Calza | JEMCO | POL SIBILLE | S.V. VOORDE

CAP VERT ENTREPRISES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAP VERT ENTREPRISES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853637695. Het bedrijf CAP VERT ENTREPRISES bevindt zich op het adres: Rue du Boquillon 162; 6860; Léglise (Mellier). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Tree work - Lopping & felling; Contractors - Landscape; Fences.
De hoofdactiviteit van CAP VERT ENTREPRISES is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAP VERT ENTREPRISES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAP VERT ENTREPRISES, openstaande posities, locatie van CAP VERT ENTREPRISES op de kaart.

CAP VERT ENTREPRISES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAP VERT ENTREPRISES, company assigned to the tax number BE01853637695. The company CAP VERT ENTREPRISES is located at the address: Rue du Boquillon 162; 6860; Léglise (Mellier). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Tree work - Lopping & felling; Contractors - Landscape; Fences.
The main activity of CAP VERT ENTREPRISES is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAP VERT ENTREPRISES is not available. You also can look at reviews of CAP VERT ENTREPRISES, open positions, location of CAP VERT ENTREPRISES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAP VERT ENTREPRISES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAP VERT ENTREPRISES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAP VERT ENTREPRISES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAP VERT ENTREPRISES, employees, financial statistics.