Calestienne (la) ASBL

Contactgegevens Calestienne (la) ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calestienne (la) ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calestienne (la) ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ban 4; 5574; Beauraing (Pondr?me), België

Telefoon (phone): 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52) 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52)

Fax (fax): 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52) 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calestienne (la) ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calestienne (la) ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calestienne (la) ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calestienne (la) ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calestienne (la) ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calestienne (la) ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calestienne (la) ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calestienne (la) ASBL
Products information Calestienne (la) ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07816741943
Ondernemingsnummer: 9394104003
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Janitor service

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calestienne (la) ASBL
(Get full report from official database of BE for Calestienne (la) ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calestienne (la) ASBL
Addition kinds of activities for Calestienne (la) ASBL

0211. Rundvee veevoederjes | Beef cattle feedlots
265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
274199. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
20529918. zwieback | Zwieback
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred

Werken bij Calestienne (la) ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calestienne (la) ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calestienne (la) ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calestienne (la) ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Calestienne (la) ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Calestienne (la) ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calestienne (la) ASBL. Laat een reactie achter voor Calestienne (la) ASBL. Calestienne (la) ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calestienne (la) ASBL. Leave a respond for Calestienne (la) ASBL. Calestienne (la) ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calestienne (la) ASBL op de google maps. Adres en contacten Calestienne (la) ASBL
Location of Calestienne (la) ASBL on the google maps. Address and contacts of Calestienne (la) ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Calestienne (la) ASBL Calestienne (la) ASBL: FLDEMATEX SA | Colaux F | APPLE TECHNICA - IMAGE-LINE | Rayet Anne | Groupe Bruxelles Lambert S.A.

Other related companies as Calestienne (la) ASBL: FLDEMATEX SA | Colaux F | APPLE TECHNICA - IMAGE-LINE | Rayet Anne | Groupe Bruxelles Lambert S.A.

Calestienne (la) ASBL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Calestienne (la) ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07816741943. Het bedrijf Calestienne (la) ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Ban 4; 5574; Beauraing (Pondr?me). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Janitor service.
De hoofdactiviteit van Calestienne (la) ASBL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calestienne (la) ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calestienne (la) ASBL, openstaande posities, locatie van Calestienne (la) ASBL op de kaart.

Calestienne (la) ASBL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Calestienne (la) ASBL, company assigned to the tax number BE07816741943. The company Calestienne (la) ASBL is located at the address: Rue du Ban 4; 5574; Beauraing (Pondr?me). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Janitor service.
The main activity of Calestienne (la) ASBL is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Calestienne (la) ASBL is not available. You also can look at reviews of Calestienne (la) ASBL, open positions, location of Calestienne (la) ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calestienne (la) ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calestienne (la) ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calestienne (la) ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calestienne (la) ASBL, employees, financial statistics.