Bredart J Y

Contactgegevens Bredart J Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bredart J Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bredart J Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paradis 40; 7890; Ellezelles (Wodecq), België

Telefoon (phone): 068 44 75 92 (+32-068 44 75 92) 068 44 75 92 (+32-068 44 75 92)

Fax (fax): +32 (19) 791-80-13 +32 (19) 791-80-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bredart J Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bredart J Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bredart J Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bredart J Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bredart J Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bredart J Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bredart J Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bredart J Y
Products information Bredart J Y

BTW identificatienummer (tax): BE01964874267
Ondernemingsnummer: 7996093750
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 578,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Tree work - Lopping & felling

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bredart J Y
(Get full report from official database of BE for Bredart J Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bredart J Y
Addition kinds of activities for Bredart J Y

244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
34239905. Tapijtlagen 'handgereedschap | Carpet layers' hand tools
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government

Werken bij Bredart J Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bredart J Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bredart J Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bredart J Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Bredart J Y in sociale netwerken
Look for responds of Bredart J Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bredart J Y. Laat een reactie achter voor Bredart J Y. Bredart J Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bredart J Y. Leave a respond for Bredart J Y. Bredart J Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bredart J Y op de google maps. Adres en contacten Bredart J Y
Location of Bredart J Y on the google maps. Address and contacts of Bredart J Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Bredart J Y Bredart J Y: FRANCOIS CALLENS | DENISE DEVOOGT | D?M?NGEMENTS GUY GOOSSENS | Contrast BVBA | BELEN BONIFAZ

Other related companies as Bredart J Y: FRANCOIS CALLENS | DENISE DEVOOGT | D?M?NGEMENTS GUY GOOSSENS | Contrast BVBA | BELEN BONIFAZ

Bredart J Y is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bredart J Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01964874267. Het bedrijf Bredart J Y bevindt zich op het adres: Paradis 40; 7890; Ellezelles (Wodecq). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 578,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Tree work - Lopping & felling.
De hoofdactiviteit van Bredart J Y is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bredart J Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bredart J Y, openstaande posities, locatie van Bredart J Y op de kaart.

Bredart J Y is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bredart J Y, company assigned to the tax number BE01964874267. The company Bredart J Y is located at the address: Paradis 40; 7890; Ellezelles (Wodecq). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 578,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Tree work - Lopping & felling.
The main activity of Bredart J Y is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bredart J Y is not available. You also can look at reviews of Bredart J Y, open positions, location of Bredart J Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bredart J Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bredart J Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bredart J Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bredart J Y, employees, financial statistics.