Bouquets de Jardigo (Les)

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Bouquets de Jardigo (Les)
Private companiesInsurance Carriers • Bouquets de Jardigo (Les)

Contactgegevens Bouquets de Jardigo (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouquets de Jardigo (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouquets de Jardigo (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Renaix 365; 7862; Lessines (Ogy), België

Telefoon (phone): 068 44 76 96 (+32-068 44 76 96) 068 44 76 96 (+32-068 44 76 96)

Fax (fax): 068 44 76 96 (+32-068 44 76 96) 068 44 76 96 (+32-068 44 76 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouquets de Jardigo (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouquets de Jardigo (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouquets de Jardigo (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouquets de Jardigo (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouquets de Jardigo (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouquets de Jardigo (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouquets de Jardigo (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouquets de Jardigo (Les)
Products information Bouquets de Jardigo (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE01176055908
Ondernemingsnummer: 2012939453
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Florists

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouquets de Jardigo (Les)
(Get full report from official database of BE for Bouquets de Jardigo (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouquets de Jardigo (Les)
Addition kinds of activities for Bouquets de Jardigo (Les)

204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
561199. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
09129913. Tonijn, vangen van | Tuna, catching of
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
34930105. Torsie balkveren | Torsion bar springs

Werken bij Bouquets de Jardigo (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouquets de Jardigo (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouquets de Jardigo (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouquets de Jardigo (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van Bouquets de Jardigo (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Bouquets de Jardigo (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouquets de Jardigo (Les). Laat een reactie achter voor Bouquets de Jardigo (Les). Bouquets de Jardigo (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouquets de Jardigo (Les). Leave a respond for Bouquets de Jardigo (Les). Bouquets de Jardigo (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouquets de Jardigo (Les) op de google maps. Adres en contacten Bouquets de Jardigo (Les)
Location of Bouquets de Jardigo (Les) on the google maps. Address and contacts of Bouquets de Jardigo (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouquets de Jardigo (Les) Bouquets de Jardigo (Les): Comit NV | J.C. J.V.C. TREMELO | Valtin J-L | ERIC DE CLERCQ | Innovating Marketing Systems BVBA

Other related companies as Bouquets de Jardigo (Les): Comit NV | J.C. J.V.C. TREMELO | Valtin J-L | ERIC DE CLERCQ | Innovating Marketing Systems BVBA

Bouquets de Jardigo (Les) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouquets de Jardigo (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01176055908. Het bedrijf Bouquets de Jardigo (Les) bevindt zich op het adres: Chaussée de Renaix 365; 7862; Lessines (Ogy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Florists.
De hoofdactiviteit van Bouquets de Jardigo (Les) is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouquets de Jardigo (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouquets de Jardigo (Les), openstaande posities, locatie van Bouquets de Jardigo (Les) op de kaart.

Bouquets de Jardigo (Les) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouquets de Jardigo (Les), company assigned to the tax number BE01176055908. The company Bouquets de Jardigo (Les) is located at the address: Chaussée de Renaix 365; 7862; Lessines (Ogy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Florists.
The main activity of Bouquets de Jardigo (Les) is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouquets de Jardigo (Les) is not available. You also can look at reviews of Bouquets de Jardigo (Les), open positions, location of Bouquets de Jardigo (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouquets de Jardigo (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouquets de Jardigo (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouquets de Jardigo (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouquets de Jardigo (Les), employees, financial statistics.