Bossuyt P

Contactgegevens Bossuyt P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bossuyt P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bossuyt P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schewegestraat 4; 8750; Wingene, België

Telefoon (phone): 051 65 75 28 (+32-051 65 75 28) 051 65 75 28 (+32-051 65 75 28)

Fax (fax): 051 65 75 28 (+32-051 65 75 28) 051 65 75 28 (+32-051 65 75 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bossuyt P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bossuyt P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bossuyt P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bossuyt P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bossuyt P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bossuyt P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bossuyt P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bossuyt P
Products information Bossuyt P

BTW identificatienummer (tax): BE09344390869
Ondernemingsnummer: 6046020507
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Bossuyt P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bossuyt P
(Get full report from official database of BE for Bossuyt P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bossuyt P
Addition kinds of activities for Bossuyt P

027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services

Werken bij Bossuyt P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bossuyt P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bossuyt P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bossuyt P. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van Bossuyt P in sociale netwerken
Look for responds of Bossuyt P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bossuyt P. Laat een reactie achter voor Bossuyt P. Bossuyt P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bossuyt P. Leave a respond for Bossuyt P. Bossuyt P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bossuyt P op de google maps. Adres en contacten Bossuyt P
Location of Bossuyt P on the google maps. Address and contacts of Bossuyt P

Andere gerelateerde bedrijven als come Bossuyt P Bossuyt P: RةSIDENCES ARDENNAISES | CPL TRANS BVBA | JANSSENS GERT BVBA | CARROSSERIE DE BOUSVAL | TOP CAMERA FOTOATELIER POSITIV

Other related companies as Bossuyt P: RةSIDENCES ARDENNAISES | CPL TRANS BVBA | JANSSENS GERT BVBA | CARROSSERIE DE BOUSVAL | TOP CAMERA FOTOATELIER POSITIV

Bossuyt P is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bossuyt P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09344390869. Het bedrijf Bossuyt P bevindt zich op het adres: Schewegestraat 4; 8750; Wingene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Bossuyt P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bossuyt P is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bossuyt P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bossuyt P, openstaande posities, locatie van Bossuyt P op de kaart.

Bossuyt P is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bossuyt P, company assigned to the tax number BE09344390869. The company Bossuyt P is located at the address: Schewegestraat 4; 8750; Wingene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Bossuyt P were not found.
The main activity of Bossuyt P is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bossuyt P is not available. You also can look at reviews of Bossuyt P, open positions, location of Bossuyt P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bossuyt P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bossuyt P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bossuyt P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bossuyt P, employees, financial statistics.