DRAFAB GREEN

Contactgegevens DRAFAB GREEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRAFAB GREEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRAFAB GREEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beneluxlaan 7; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 30 00 41; 057 34 60 34 (+32-057 30 00 41; 057 34 60 34) 057 30 00 41; 057 34 60 34 (+32-057 30 00 41; 057 34 60 34)

Fax (fax): 057 30 00 42 (+32-057 30 00 42) 057 30 00 42 (+32-057 30 00 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRAFAB GREEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRAFAB GREEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRAFAB GREEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRAFAB GREEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRAFAB GREEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRAFAB GREEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRAFAB GREEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRAFAB GREEN
Products information DRAFAB GREEN

BTW identificatienummer (tax): BE03732849121
Ondernemingsnummer: 5928741455
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Furniture - Garden; Garages - Prefabricated; Fireplaces - Ornamental & open

Product categorie (product category): Garden wood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRAFAB GREEN
(Get full report from official database of BE for DRAFAB GREEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRAFAB GREEN
Addition kinds of activities for DRAFAB GREEN

329500. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
22210300. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
39491002. Bowling pin machines, automatisch | Bowling pin machines, automatic
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij DRAFAB GREEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRAFAB GREEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRAFAB GREEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRAFAB GREEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van DRAFAB GREEN in sociale netwerken
Look for responds of DRAFAB GREEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRAFAB GREEN. Laat een reactie achter voor DRAFAB GREEN. DRAFAB GREEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRAFAB GREEN. Leave a respond for DRAFAB GREEN. DRAFAB GREEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRAFAB GREEN op de google maps. Adres en contacten DRAFAB GREEN
Location of DRAFAB GREEN on the google maps. Address and contacts of DRAFAB GREEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRAFAB GREEN DRAFAB GREEN: Bouwbedrijf De Ridder Ralf BVBA | STANDAARD MICHELBEKE | ETS. BRACONNIER | WALTER VAN DOOREN | PIANO ATELIER WILLY PETERS

Other related companies as DRAFAB GREEN: Bouwbedrijf De Ridder Ralf BVBA | STANDAARD MICHELBEKE | ETS. BRACONNIER | WALTER VAN DOOREN | PIANO ATELIER WILLY PETERS

DRAFAB GREEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRAFAB GREEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03732849121. Het bedrijf DRAFAB GREEN bevindt zich op het adres: Beneluxlaan 7; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garden wood. Lijst met producten zijn Furniture - Garden; Garages - Prefabricated; Fireplaces - Ornamental & open.
De hoofdactiviteit van DRAFAB GREEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRAFAB GREEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRAFAB GREEN, openstaande posities, locatie van DRAFAB GREEN op de kaart.

DRAFAB GREEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRAFAB GREEN, company assigned to the tax number BE03732849121. The company DRAFAB GREEN is located at the address: Beneluxlaan 7; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garden wood. List of products are Furniture - Garden; Garages - Prefabricated; Fireplaces - Ornamental & open.
The main activity of DRAFAB GREEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRAFAB GREEN is not available. You also can look at reviews of DRAFAB GREEN, open positions, location of DRAFAB GREEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRAFAB GREEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRAFAB GREEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRAFAB GREEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRAFAB GREEN, employees, financial statistics.