Sipoc Nature

Contactgegevens Sipoc Nature: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sipoc Nature: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sipoc Nature

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de devant la Ville 3; 7604; Péruwelz (Callenelle), België

Telefoon (phone): 069 77 38 16 (+32-069 77 38 16) 069 77 38 16 (+32-069 77 38 16)

Fax (fax): +32 (71) 549-28-49 +32 (71) 549-28-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sipoc Nature: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sipoc Nature"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sipoc Nature"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sipoc Nature, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sipoc Nature. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sipoc Nature, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sipoc Nature. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sipoc Nature
Products information Sipoc Nature

BTW identificatienummer (tax): BE09112304687
Ondernemingsnummer: 6300628662
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Swimming pools - Contractors & equipment; Medals & trophies; Playground equipment; Greenhouses

Product categorie (product category): Garden houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sipoc Nature
(Get full report from official database of BE for Sipoc Nature)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sipoc Nature
Addition kinds of activities for Sipoc Nature

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
4612. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
283602. extracten | Extracts
729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
20219902. Boterpoeder | Butter powder
27520201. Reclameplaten, gelithografeerd | Advertising posters, lithographed
34210202. Heggenscharen of trimmers, behalve kracht | Hedge shears or trimmers, except power

Werken bij Sipoc Nature: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sipoc Nature: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sipoc Nature. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sipoc Nature. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van Sipoc Nature in sociale netwerken
Look for responds of Sipoc Nature in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sipoc Nature. Laat een reactie achter voor Sipoc Nature. Sipoc Nature bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sipoc Nature. Leave a respond for Sipoc Nature. Sipoc Nature on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sipoc Nature op de google maps. Adres en contacten Sipoc Nature
Location of Sipoc Nature on the google maps. Address and contacts of Sipoc Nature

Andere gerelateerde bedrijven als come Sipoc Nature Sipoc Nature: HONNEREZ | HUIS CLAERBOUT & CO | IMAGIN'HAIR | ALEX VAN NIEUWENHOVE | Haletra NV

Other related companies as Sipoc Nature: HONNEREZ | HUIS CLAERBOUT & CO | IMAGIN'HAIR | ALEX VAN NIEUWENHOVE | Haletra NV

Sipoc Nature is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sipoc Nature, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09112304687. Het bedrijf Sipoc Nature bevindt zich op het adres: Chaussée de devant la Ville 3; 7604; Péruwelz (Callenelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garden houses. Lijst met producten zijn Swimming pools - Contractors & equipment; Medals & trophies; Playground equipment; Greenhouses.
De hoofdactiviteit van Sipoc Nature is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sipoc Nature is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sipoc Nature, openstaande posities, locatie van Sipoc Nature op de kaart.

Sipoc Nature is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sipoc Nature, company assigned to the tax number BE09112304687. The company Sipoc Nature is located at the address: Chaussée de devant la Ville 3; 7604; Péruwelz (Callenelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garden houses. List of products are Swimming pools - Contractors & equipment; Medals & trophies; Playground equipment; Greenhouses.
The main activity of Sipoc Nature is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sipoc Nature is not available. You also can look at reviews of Sipoc Nature, open positions, location of Sipoc Nature on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sipoc Nature, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sipoc Nature, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sipoc Nature, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sipoc Nature, employees, financial statistics.