JARDIN DETENTE

Particuliere bedrijvencommunicatie • JARDIN DETENTE
Private companiesCommunications • JARDIN DETENTE

Contactgegevens JARDIN DETENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JARDIN DETENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JARDIN DETENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dinant 5; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux), België

Telefoon (phone): 085 51 12 04; 085 51 19 79 (+32-085 51 12 04; 085 51 19 79) 085 51 12 04; 085 51 19 79 (+32-085 51 12 04; 085 51 19 79)

Fax (fax): 085 51 19 79 (+32-085 51 19 79) 085 51 19 79 (+32-085 51 19 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JARDIN DETENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JARDIN DETENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JARDIN DETENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JARDIN DETENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JARDIN DETENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JARDIN DETENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JARDIN DETENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JARDIN DETENTE
Products information JARDIN DETENTE

BTW identificatienummer (tax): BE05002593994
Ondernemingsnummer: 4024536132
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JARDIN DETENTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JARDIN DETENTE
(Get full report from official database of BE for JARDIN DETENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JARDIN DETENTE
Addition kinds of activities for JARDIN DETENTE

265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
35450101. Kalibers en verdelers | Calipers and dividers
37430304. Spoor locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Railroad locomotives and parts, electric or nonelectric
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee

Werken bij JARDIN DETENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JARDIN DETENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JARDIN DETENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JARDIN DETENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van JARDIN DETENTE in sociale netwerken
Look for responds of JARDIN DETENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JARDIN DETENTE. Laat een reactie achter voor JARDIN DETENTE. JARDIN DETENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JARDIN DETENTE. Leave a respond for JARDIN DETENTE. JARDIN DETENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JARDIN DETENTE op de google maps. Adres en contacten JARDIN DETENTE
Location of JARDIN DETENTE on the google maps. Address and contacts of JARDIN DETENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come JARDIN DETENTE JARDIN DETENTE: A. Byttebier-Michels NV | Martin Garage SPRL | K. ?S JEGERS | Van Verre Christophe | PAUL BEELEN ASBL

Other related companies as JARDIN DETENTE: A. Byttebier-Michels NV | Martin Garage SPRL | K. ?S JEGERS | Van Verre Christophe | PAUL BEELEN ASBL

JARDIN DETENTE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JARDIN DETENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05002593994. Het bedrijf JARDIN DETENTE bevindt zich op het adres: Rue de Dinant 5; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden houses. Producten gemaakt in JARDIN DETENTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JARDIN DETENTE is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JARDIN DETENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JARDIN DETENTE, openstaande posities, locatie van JARDIN DETENTE op de kaart.

JARDIN DETENTE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JARDIN DETENTE, company assigned to the tax number BE05002593994. The company JARDIN DETENTE is located at the address: Rue de Dinant 5; 4550; Nandrin (Yernée-Fraineux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden houses. Products created in JARDIN DETENTE were not found.
The main activity of JARDIN DETENTE is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JARDIN DETENTE is not available. You also can look at reviews of JARDIN DETENTE, open positions, location of JARDIN DETENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JARDIN DETENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JARDIN DETENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JARDIN DETENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JARDIN DETENTE, employees, financial statistics.