Dedier M

Contactgegevens Dedier M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dedier M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dedier M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herdersstraat 84; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 14 45 (+32-051 24 14 45) 051 24 14 45 (+32-051 24 14 45)

Fax (fax): 051 24 14 45 (+32-051 24 14 45) 051 24 14 45 (+32-051 24 14 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dedier M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dedier M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dedier M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dedier M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dedier M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dedier M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dedier M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dedier M
Products information Dedier M

BTW identificatienummer (tax): BE06832092285
Ondernemingsnummer: 1421051025
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Dedier M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dedier M
(Get full report from official database of BE for Dedier M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dedier M
Addition kinds of activities for Dedier M

384101. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
28210203. Elastomeren, nonvulcanizable (plastics) | Elastomers, nonvulcanizable (plastics)
38120402. hydrofoons | Hydrophones
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
51370603. Rokken | Skirts
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec

Werken bij Dedier M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dedier M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dedier M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dedier M. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

Zoek naar antwoorden van Dedier M in sociale netwerken
Look for responds of Dedier M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dedier M. Laat een reactie achter voor Dedier M. Dedier M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dedier M. Leave a respond for Dedier M. Dedier M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dedier M op de google maps. Adres en contacten Dedier M
Location of Dedier M on the google maps. Address and contacts of Dedier M

Andere gerelateerde bedrijven als come Dedier M Dedier M: Collignon G SPRL | FR?D?RIC VAN LEEUW | K.B.S. | D. CLAERHOUT | Dufranne P

Other related companies as Dedier M: Collignon G SPRL | FR?D?RIC VAN LEEUW | K.B.S. | D. CLAERHOUT | Dufranne P

Dedier M is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dedier M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06832092285. Het bedrijf Dedier M bevindt zich op het adres: Herdersstraat 84; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden houses. Producten gemaakt in Dedier M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dedier M is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dedier M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dedier M, openstaande posities, locatie van Dedier M op de kaart.

Dedier M is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dedier M, company assigned to the tax number BE06832092285. The company Dedier M is located at the address: Herdersstraat 84; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden houses. Products created in Dedier M were not found.
The main activity of Dedier M is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dedier M is not available. You also can look at reviews of Dedier M, open positions, location of Dedier M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dedier M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dedier M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dedier M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dedier M, employees, financial statistics.