ATELIERS HENNEQUIN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ATELIERS HENNEQUIN
Private companiesMetal Mining • ATELIERS HENNEQUIN

Contactgegevens ATELIERS HENNEQUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS HENNEQUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS HENNEQUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Parc Saint-Roch 13; 5660; Couvin, België

Telefoon (phone): 060 34 40 73 (+32-060 34 40 73) 060 34 40 73 (+32-060 34 40 73)

Fax (fax): +32 (12) 471-53-58 +32 (12) 471-53-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS HENNEQUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS HENNEQUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS HENNEQUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS HENNEQUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS HENNEQUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS HENNEQUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS HENNEQUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS HENNEQUIN
Products information ATELIERS HENNEQUIN

BTW identificatienummer (tax): BE08478668212
Ondernemingsnummer: 9733032226
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ATELIERS HENNEQUIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS HENNEQUIN
(Get full report from official database of BE for ATELIERS HENNEQUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS HENNEQUIN
Addition kinds of activities for ATELIERS HENNEQUIN

9221. Politiebescherming | Police protection
349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
33399903. Berylliummetaal | Beryllium metal
38250331. Watt-uur meter, elektrisch | Watt-hour meters, electrical

Werken bij ATELIERS HENNEQUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS HENNEQUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS HENNEQUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS HENNEQUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

Zoek naar antwoorden van ATELIERS HENNEQUIN in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS HENNEQUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS HENNEQUIN. Laat een reactie achter voor ATELIERS HENNEQUIN. ATELIERS HENNEQUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS HENNEQUIN. Leave a respond for ATELIERS HENNEQUIN. ATELIERS HENNEQUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS HENNEQUIN op de google maps. Adres en contacten ATELIERS HENNEQUIN
Location of ATELIERS HENNEQUIN on the google maps. Address and contacts of ATELIERS HENNEQUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS HENNEQUIN ATELIERS HENNEQUIN: VANDERMOLEN ET FILS | Vandermissen | Incourt N | LAMARCHE | Westreich S

Other related companies as ATELIERS HENNEQUIN: VANDERMOLEN ET FILS | Vandermissen | Incourt N | LAMARCHE | Westreich S

ATELIERS HENNEQUIN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS HENNEQUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08478668212. Het bedrijf ATELIERS HENNEQUIN bevindt zich op het adres: Rue du Parc Saint-Roch 13; 5660; Couvin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garden houses. Producten gemaakt in ATELIERS HENNEQUIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIERS HENNEQUIN is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS HENNEQUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS HENNEQUIN, openstaande posities, locatie van ATELIERS HENNEQUIN op de kaart.

ATELIERS HENNEQUIN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS HENNEQUIN, company assigned to the tax number BE08478668212. The company ATELIERS HENNEQUIN is located at the address: Rue du Parc Saint-Roch 13; 5660; Couvin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garden houses. Products created in ATELIERS HENNEQUIN were not found.
The main activity of ATELIERS HENNEQUIN is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS HENNEQUIN is not available. You also can look at reviews of ATELIERS HENNEQUIN, open positions, location of ATELIERS HENNEQUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS HENNEQUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS HENNEQUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS HENNEQUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS HENNEQUIN, employees, financial statistics.