Van Eyck Yzermagazijn NV

Contactgegevens Van Eyck Yzermagazijn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eyck Yzermagazijn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eyck Yzermagazijn NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Legrandstraat 6; 3012; Leuven (Wilsele), België

Telefoon (phone): 016 22 04 08 (+32-016 22 04 08) 016 22 04 08 (+32-016 22 04 08)

Fax (fax): +32 (84) 267-20-56 +32 (84) 267-20-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eyck Yzermagazijn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eyck Yzermagazijn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eyck Yzermagazijn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eyck Yzermagazijn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eyck Yzermagazijn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eyck Yzermagazijn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eyck Yzermagazijn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eyck Yzermagazijn NV
Products information Van Eyck Yzermagazijn NV

BTW identificatienummer (tax): BE06916961669
Ondernemingsnummer: 3735046386
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Van Eyck Yzermagazijn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eyck Yzermagazijn NV
(Get full report from official database of BE for Van Eyck Yzermagazijn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eyck Yzermagazijn NV
Addition kinds of activities for Van Eyck Yzermagazijn NV

354899. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
34690400. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)

Werken bij Van Eyck Yzermagazijn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eyck Yzermagazijn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eyck Yzermagazijn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eyck Yzermagazijn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van Van Eyck Yzermagazijn NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Eyck Yzermagazijn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eyck Yzermagazijn NV. Laat een reactie achter voor Van Eyck Yzermagazijn NV. Van Eyck Yzermagazijn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eyck Yzermagazijn NV. Leave a respond for Van Eyck Yzermagazijn NV. Van Eyck Yzermagazijn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eyck Yzermagazijn NV op de google maps. Adres en contacten Van Eyck Yzermagazijn NV
Location of Van Eyck Yzermagazijn NV on the google maps. Address and contacts of Van Eyck Yzermagazijn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eyck Yzermagazijn NV Van Eyck Yzermagazijn NV: FLALCATEL ALENIA SPACE ETCA SA | HAIRST. VERHEYEN CH. & ZN | MAURITS JACOBS BVBA | D C Finances | PHARMACIE DES VENNES

Other related companies as Van Eyck Yzermagazijn NV: FLALCATEL ALENIA SPACE ETCA SA | HAIRST. VERHEYEN CH. & ZN | MAURITS JACOBS BVBA | D C Finances | PHARMACIE DES VENNES

Van Eyck Yzermagazijn NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eyck Yzermagazijn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06916961669. Het bedrijf Van Eyck Yzermagazijn NV bevindt zich op het adres: Pastoor Legrandstraat 6; 3012; Leuven (Wilsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden equipment. Producten gemaakt in Van Eyck Yzermagazijn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eyck Yzermagazijn NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eyck Yzermagazijn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eyck Yzermagazijn NV, openstaande posities, locatie van Van Eyck Yzermagazijn NV op de kaart.

Van Eyck Yzermagazijn NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eyck Yzermagazijn NV, company assigned to the tax number BE06916961669. The company Van Eyck Yzermagazijn NV is located at the address: Pastoor Legrandstraat 6; 3012; Leuven (Wilsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden equipment. Products created in Van Eyck Yzermagazijn NV were not found.
The main activity of Van Eyck Yzermagazijn NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eyck Yzermagazijn NV is not available. You also can look at reviews of Van Eyck Yzermagazijn NV, open positions, location of Van Eyck Yzermagazijn NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eyck Yzermagazijn NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eyck Yzermagazijn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eyck Yzermagazijn NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eyck Yzermagazijn NV, employees, financial statistics.