Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille
Private companiesHealth Services • Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille

Contactgegevens Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Alphonse Bosch 12; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 25 64 (+32-010 22 25 64) 010 22 25 64 (+32-010 22 25 64)

Fax (fax): 010 22 68 85 (+32-010 22 68 85) 010 22 68 85 (+32-010 22 68 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille
Products information Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille

BTW identificatienummer (tax): BE04644714355
Ondernemingsnummer: 1839630126
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Hardware - Retail; Housewares - Retail; Wedding presents - Lists

Product categorie (product category): Garden equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille
(Get full report from official database of BE for Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille
Addition kinds of activities for Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille

495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying
36329903. Koelkast kasten, huishouden: metaal en hout | Refrigerator cabinets, household: metal and wood
36790105. Magnetron componenten | Microwave components
50659905. Radar detectoren | Radar detectors

Werken bij Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille in sociale netwerken
Look for responds of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Laat een reactie achter voor Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Leave a respond for Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille. Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille op de google maps. Adres en contacten Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille
Location of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille on the google maps. Address and contacts of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille

Andere gerelateerde bedrijven als come Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille: Van Herck Tessa | KID COOL | BOOKING | ULRICH HEINRICHS | ETIENNE VAN ASSELBERGHS

Other related companies as Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille: Van Herck Tessa | KID COOL | BOOKING | ULRICH HEINRICHS | ETIENNE VAN ASSELBERGHS

Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644714355. Het bedrijf Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille bevindt zich op het adres: Place Alphonse Bosch 12; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 446,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garden equipment. Lijst met producten zijn Hardware - Retail; Housewares - Retail; Wedding presents - Lists.
De hoofdactiviteit van Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, openstaande posities, locatie van Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille op de kaart.

Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, company assigned to the tax number BE04644714355. The company Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille is located at the address: Place Alphonse Bosch 12; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 446,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garden equipment. List of products are Hardware - Retail; Housewares - Retail; Wedding presents - Lists.
The main activity of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille is not available. You also can look at reviews of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, open positions, location of Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quincaillerie du Sablon Ets Jadouille, employees, financial statistics.