Francois L

Contactgegevens Francois L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francois L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Francois L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 80; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke), België

Telefoon (phone): 09 362 50 34 (+32-09 362 50 34) 09 362 50 34 (+32-09 362 50 34)

Fax (fax): 09 362 40 37 (+32-09 362 40 37) 09 362 40 37 (+32-09 362 40 37)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francois L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francois L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francois L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francois L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francois L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francois L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francois L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francois L
Products information Francois L

BTW identificatienummer (tax): BE09250732421
Ondernemingsnummer: 5094329833
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Stoves - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Garden equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francois L
(Get full report from official database of BE for Francois L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Francois L
Addition kinds of activities for Francois L

349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
28190920. Strontiumverbindingen of zouten, anorganisch | Strontium compounds or salts, inorganic
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij Francois L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francois L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francois L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francois L. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

Zoek naar antwoorden van Francois L in sociale netwerken
Look for responds of Francois L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francois L. Laat een reactie achter voor Francois L. Francois L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francois L. Leave a respond for Francois L. Francois L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francois L op de google maps. Adres en contacten Francois L
Location of Francois L on the google maps. Address and contacts of Francois L

Andere gerelateerde bedrijven als come Francois L Francois L: Himpe Decohome | ADAMS A | MARTINE DEJONCKHEERE | R.CH. GOFFIN | CARTEC

Other related companies as Francois L: Himpe Decohome | ADAMS A | MARTINE DEJONCKHEERE | R.CH. GOFFIN | CARTEC

Francois L is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Francois L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09250732421. Het bedrijf Francois L bevindt zich op het adres: Stationsstraat 80; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden equipment. Lijst met producten zijn Stoves - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Francois L is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francois L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francois L, openstaande posities, locatie van Francois L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Francois L is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Francois L, company assigned to the tax number BE09250732421. The company Francois L is located at the address: Stationsstraat 80; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden equipment. List of products are Stoves - Mfg. & Whol.
The main activity of Francois L is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Francois L is not available. You also can look at reviews of Francois L, open positions, location of Francois L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francois L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francois L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francois L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francois L, employees, financial statistics.