Denayer Tools BVBA

Contactgegevens Denayer Tools BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denayer Tools BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denayer Tools BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neringstraat 2; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 97 60 (+32-052 30 97 60) 052 30 97 60 (+32-052 30 97 60)

Fax (fax): 052 31 94 13 (+32-052 31 94 13) 052 31 94 13 (+32-052 31 94 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denayer Tools BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denayer Tools BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denayer Tools BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denayer Tools BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denayer Tools BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denayer Tools BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denayer Tools BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denayer Tools BVBA
Products information Denayer Tools BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02331542968
Ondernemingsnummer: 8818695068
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Motor saws

Product categorie (product category): Garden equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denayer Tools BVBA
(Get full report from official database of BE for Denayer Tools BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denayer Tools BVBA
Addition kinds of activities for Denayer Tools BVBA

1731. Elektrisch werk | Electrical work
2022. Kaas; | Cheese; natural and processed
862100. Professionele organisaties | Professional organizations
16119903. Highway reflector installatie | Highway reflector installation
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
39990106. Haar, dressing van, voor de handel | Hair, dressing of, for the trade
50130104. Automotive remmen | Automotive brakes
51499911. Broodmengsels | Breading mixes

Werken bij Denayer Tools BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denayer Tools BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denayer Tools BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denayer Tools BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

Zoek naar antwoorden van Denayer Tools BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Denayer Tools BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denayer Tools BVBA. Laat een reactie achter voor Denayer Tools BVBA. Denayer Tools BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denayer Tools BVBA. Leave a respond for Denayer Tools BVBA. Denayer Tools BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denayer Tools BVBA op de google maps. Adres en contacten Denayer Tools BVBA
Location of Denayer Tools BVBA on the google maps. Address and contacts of Denayer Tools BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Denayer Tools BVBA Denayer Tools BVBA: Van Kerckhove | CAJO STOFFERINGEN JEUNEN | RODE KRUIS TERVUREN | WELS VERWARMINGSTECHNIEKEN | PENTAGOON HANDBALCLUB

Other related companies as Denayer Tools BVBA: Van Kerckhove | CAJO STOFFERINGEN JEUNEN | RODE KRUIS TERVUREN | WELS VERWARMINGSTECHNIEKEN | PENTAGOON HANDBALCLUB

Denayer Tools BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Denayer Tools BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02331542968. Het bedrijf Denayer Tools BVBA bevindt zich op het adres: Neringstraat 2; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 789,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garden equipment. Lijst met producten zijn Motor saws.
De hoofdactiviteit van Denayer Tools BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denayer Tools BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denayer Tools BVBA, openstaande posities, locatie van Denayer Tools BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denayer Tools BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Denayer Tools BVBA, company assigned to the tax number BE02331542968. The company Denayer Tools BVBA is located at the address: Neringstraat 2; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 789,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garden equipment. List of products are Motor saws.
The main activity of Denayer Tools BVBA is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Denayer Tools BVBA is not available. You also can look at reviews of Denayer Tools BVBA, open positions, location of Denayer Tools BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denayer Tools BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denayer Tools BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denayer Tools BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denayer Tools BVBA, employees, financial statistics.