LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ
Private companiesJustice, Public Order and Safety • LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ

Contactgegevens LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 19; 9870; Zulte, België

Telefoon (phone): 09 388 89 06 (+32-09 388 89 06) 09 388 89 06 (+32-09 388 89 06)

Fax (fax): 09 388 68 30 (+32-09 388 68 30) 09 388 68 30 (+32-09 388 68 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ
Products information LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE06149566650
Ondernemingsnummer: 1743774414
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Fountains

Product categorie (product category): Garden decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ
(Get full report from official database of BE for LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ
Addition kinds of activities for LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ

9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
458199. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
24260400. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
79999917. Trampoline operatie | Trampoline operation

Werken bij LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

Zoek naar antwoorden van LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ in sociale netwerken
Look for responds of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. Laat een reactie achter voor LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. Leave a respond for LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ. LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ op de google maps. Adres en contacten LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ
Location of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ on the google maps. Address and contacts of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ: Centre Culturel de Ch锚n茅e | TOM LENAERTS | JACOBY ANDR? | COMPACT COMPANY | HAGENS, WOUTER

Other related companies as LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ: Centre Culturel de Ch锚n茅e | TOM LENAERTS | JACOBY ANDR? | COMPACT COMPANY | HAGENS, WOUTER

LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06149566650. Het bedrijf LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ bevindt zich op het adres: Staatsbaan 19; 9870; Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garden decoration. Lijst met producten zijn Fountains.
De hoofdactiviteit van LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, openstaande posities, locatie van LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, company assigned to the tax number BE06149566650. The company LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ is located at the address: Staatsbaan 19; 9870; Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garden decoration. List of products are Fountains.
The main activity of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ is not available. You also can look at reviews of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, open positions, location of LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOOSVELDT BEELDENGIETERIJ, employees, financial statistics.