Vorgo BVBA

Contactgegevens Vorgo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vorgo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vorgo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grotstraat 86; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 663 68 88 (+32-03 663 68 88) 03 663 68 88 (+32-03 663 68 88)

Fax (fax): 03 663 68 88 (+32-03 663 68 88) 03 663 68 88 (+32-03 663 68 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vorgo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vorgo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vorgo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vorgo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vorgo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vorgo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vorgo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vorgo BVBA
Products information Vorgo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08098266601
Ondernemingsnummer: 9351531982
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Vorgo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vorgo BVBA
(Get full report from official database of BE for Vorgo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vorgo BVBA
Addition kinds of activities for Vorgo BVBA

2021. Creamery boter | Creamery butter
273100. Boekuitgeverij | Book publishing
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local

Werken bij Vorgo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vorgo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vorgo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vorgo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

Zoek naar antwoorden van Vorgo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vorgo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vorgo BVBA. Laat een reactie achter voor Vorgo BVBA. Vorgo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vorgo BVBA. Leave a respond for Vorgo BVBA. Vorgo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vorgo BVBA op de google maps. Adres en contacten Vorgo BVBA
Location of Vorgo BVBA on the google maps. Address and contacts of Vorgo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vorgo BVBA Vorgo BVBA: RESIDENTIE STUIVENBERG | DIRK DEGRYSE | Benin | LE JOLI FRAIS | Progex SA

Other related companies as Vorgo BVBA: RESIDENTIE STUIVENBERG | DIRK DEGRYSE | Benin | LE JOLI FRAIS | Progex SA

Vorgo BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vorgo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08098266601. Het bedrijf Vorgo BVBA bevindt zich op het adres: Grotstraat 86; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 678,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden centres. Producten gemaakt in Vorgo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vorgo BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vorgo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vorgo BVBA, openstaande posities, locatie van Vorgo BVBA op de kaart.

Vorgo BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vorgo BVBA, company assigned to the tax number BE08098266601. The company Vorgo BVBA is located at the address: Grotstraat 86; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 678,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden centres. Products created in Vorgo BVBA were not found.
The main activity of Vorgo BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vorgo BVBA is not available. You also can look at reviews of Vorgo BVBA, open positions, location of Vorgo BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vorgo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vorgo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vorgo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vorgo BVBA, employees, financial statistics.