Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT

Contactgegevens Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Nivelles 155A; 5140; Sombreffe, België

Telefoon (phone): 071 88 76 28 (+32-071 88 76 28) 071 88 76 28 (+32-071 88 76 28)

Fax (fax): +32 (83) 970-23-53 +32 (83) 970-23-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT
Products information Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT

BTW identificatienummer (tax): BE02181304931
Ondernemingsnummer: 9324340820
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Pet shops - Retail; Seeds - Retail

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT
(Get full report from official database of BE for Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT
Addition kinds of activities for Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT

3142. Huis slippers | House slippers
305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
394903. Oefen materiaal | Exercise equipment
395199. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
34210200. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
59991807. Hoge stoelen | High chairs

Werken bij Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Verhuizingen Baeken

    Type: Vaste Job

    Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

Zoek naar antwoorden van Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT in sociale netwerken
Look for responds of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Laat een reactie achter voor Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Leave a respond for Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT. Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT op de google maps. Adres en contacten Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT
Location of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT on the google maps. Address and contacts of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT

Andere gerelateerde bedrijven als come Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT: Lottin D | Avisage | NIEUWSPUNT | LA GODASSE DE REBECQ | Long Fond (Le)

Other related companies as Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT: Lottin D | Avisage | NIEUWSPUNT | LA GODASSE DE REBECQ | Long Fond (Le)

Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02181304931. Het bedrijf Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT bevindt zich op het adres: Chaussée de Nivelles 155A; 5140; Sombreffe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden centres. Lijst met producten zijn Pet shops - Retail; Seeds - Retail.
De hoofdactiviteit van Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, openstaande posities, locatie van Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT op de kaart.

Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, company assigned to the tax number BE02181304931. The company Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT is located at the address: Chaussée de Nivelles 155A; 5140; Sombreffe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden centres. List of products are Pet shops - Retail; Seeds - Retail.
The main activity of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT is not available. You also can look at reviews of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, open positions, location of Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pigeon d'Or-AVEVE HOBBY VERT, employees, financial statistics.