MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL

Contactgegevens MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruelle des Foins 86; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 23 54 (+32-010 84 23 54) 010 84 23 54 (+32-010 84 23 54)

Fax (fax): 010 84 27 32 (+32-010 84 27 32) 010 84 27 32 (+32-010 84 27 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL
Products information MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05757354736
Ondernemingsnummer: 9661621093
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Ponds - Laying-out & Access.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL
(Get full report from official database of BE for MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL
Addition kinds of activities for MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
31619908. Trunks | Trunks
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors

Werken bij MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. Laat een reactie achter voor MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. Leave a respond for MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL. MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL op de google maps. Adres en contacten MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL
Location of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL on the google maps. Address and contacts of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL: JET | RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL | ALECTRO | KEYSTONE NETWORK NV | Aluminium Perfect BVBA

Other related companies as MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL: JET | RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL | ALECTRO | KEYSTONE NETWORK NV | Aluminium Perfect BVBA

MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05757354736. Het bedrijf MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL bevindt zich op het adres: Ruelle des Foins 86; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden centres. Lijst met producten zijn Ponds - Laying-out & Access..
De hoofdactiviteit van MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, openstaande posities, locatie van MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL op de kaart.

MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, company assigned to the tax number BE05757354736. The company MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL is located at the address: Ruelle des Foins 86; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden centres. List of products are Ponds - Laying-out & Access..
The main activity of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL is not available. You also can look at reviews of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, open positions, location of MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIROIR D'EAU AQUALIFE SPRL, employees, financial statistics.