Lecot metaalwaren

Contactgegevens Lecot metaalwaren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lecot metaalwaren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lecot metaalwaren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoriestraat 8; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): 056 35 12 91 (+32-056 35 12 91) 056 35 12 91 (+32-056 35 12 91)

Fax (fax): 056 35 48 31 (+32-056 35 48 31) 056 35 48 31 (+32-056 35 48 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lecot metaalwaren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lecot metaalwaren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lecot metaalwaren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lecot metaalwaren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lecot metaalwaren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lecot metaalwaren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lecot metaalwaren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lecot metaalwaren
Products information Lecot metaalwaren

BTW identificatienummer (tax): BE02060729980
Ondernemingsnummer: 6357208251
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Wedding presents - Lists; Refrigerators & freezers - Retail; Lawn mowers; Fixing materials; Heating apparatus; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lecot metaalwaren
(Get full report from official database of BE for Lecot metaalwaren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lecot metaalwaren
Addition kinds of activities for Lecot metaalwaren

329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
965199. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec
01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
14119904. Mica schist, dimensie-quarrying | Mica schist, dimension-quarrying
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
51829900. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec

Werken bij Lecot metaalwaren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lecot metaalwaren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lecot metaalwaren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lecot metaalwaren. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van Lecot metaalwaren in sociale netwerken
Look for responds of Lecot metaalwaren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lecot metaalwaren. Laat een reactie achter voor Lecot metaalwaren. Lecot metaalwaren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lecot metaalwaren. Leave a respond for Lecot metaalwaren. Lecot metaalwaren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lecot metaalwaren op de google maps. Adres en contacten Lecot metaalwaren
Location of Lecot metaalwaren on the google maps. Address and contacts of Lecot metaalwaren

Andere gerelateerde bedrijven als come Lecot metaalwaren Lecot metaalwaren: BREDENSE BRUINVISSEN | WATCO ECOSERVICE | TIMMERMANS J (DO) | DELAERE P. | JENNY MORAY

Other related companies as Lecot metaalwaren: BREDENSE BRUINVISSEN | WATCO ECOSERVICE | TIMMERMANS J (DO) | DELAERE P. | JENNY MORAY

Lecot metaalwaren is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lecot metaalwaren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02060729980. Het bedrijf Lecot metaalwaren bevindt zich op het adres: Pastoriestraat 8; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden centres. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Wedding presents - Lists; Refrigerators & freezers - Retail; Lawn mowers; Fixing materials; Heating apparatus; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Lecot metaalwaren is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lecot metaalwaren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lecot metaalwaren, openstaande posities, locatie van Lecot metaalwaren op de kaart.

Lecot metaalwaren is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lecot metaalwaren, company assigned to the tax number BE02060729980. The company Lecot metaalwaren is located at the address: Pastoriestraat 8; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden centres. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Wedding presents - Lists; Refrigerators & freezers - Retail; Lawn mowers; Fixing materials; Heating apparatus; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair.
The main activity of Lecot metaalwaren is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lecot metaalwaren is not available. You also can look at reviews of Lecot metaalwaren, open positions, location of Lecot metaalwaren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lecot metaalwaren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lecot metaalwaren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lecot metaalwaren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lecot metaalwaren, employees, financial statistics.