Groencentrum Neerpelt BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Groencentrum Neerpelt BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Groencentrum Neerpelt BVBA

Contactgegevens Groencentrum Neerpelt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groencentrum Neerpelt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groencentrum Neerpelt BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peerderbaan 207; 3910; Neerpelt, België

Telefoon (phone): 011 64 56 66 (+32-011 64 56 66) 011 64 56 66 (+32-011 64 56 66)

Fax (fax): 011 64 56 66 (+32-011 64 56 66) 011 64 56 66 (+32-011 64 56 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groencentrum Neerpelt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groencentrum Neerpelt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groencentrum Neerpelt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groencentrum Neerpelt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groencentrum Neerpelt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groencentrum Neerpelt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groencentrum Neerpelt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groencentrum Neerpelt BVBA
Products information Groencentrum Neerpelt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02885803222
Ondernemingsnummer: 1095855712
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Groencentrum Neerpelt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groencentrum Neerpelt BVBA
(Get full report from official database of BE for Groencentrum Neerpelt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groencentrum Neerpelt BVBA
Addition kinds of activities for Groencentrum Neerpelt BVBA

027300. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
542101. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete

Werken bij Groencentrum Neerpelt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groencentrum Neerpelt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groencentrum Neerpelt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groencentrum Neerpelt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van Groencentrum Neerpelt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Groencentrum Neerpelt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groencentrum Neerpelt BVBA. Laat een reactie achter voor Groencentrum Neerpelt BVBA. Groencentrum Neerpelt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groencentrum Neerpelt BVBA. Leave a respond for Groencentrum Neerpelt BVBA. Groencentrum Neerpelt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groencentrum Neerpelt BVBA op de google maps. Adres en contacten Groencentrum Neerpelt BVBA
Location of Groencentrum Neerpelt BVBA on the google maps. Address and contacts of Groencentrum Neerpelt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Groencentrum Neerpelt BVBA Groencentrum Neerpelt BVBA: C.C.B | SPELEERS WIM | Wijnants Myriam GCV | DE MUTSAARD | FRANS VERBREUKEN

Other related companies as Groencentrum Neerpelt BVBA: C.C.B | SPELEERS WIM | Wijnants Myriam GCV | DE MUTSAARD | FRANS VERBREUKEN

Groencentrum Neerpelt BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groencentrum Neerpelt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02885803222. Het bedrijf Groencentrum Neerpelt BVBA bevindt zich op het adres: Peerderbaan 207; 3910; Neerpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden centres. Producten gemaakt in Groencentrum Neerpelt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groencentrum Neerpelt BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groencentrum Neerpelt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groencentrum Neerpelt BVBA, openstaande posities, locatie van Groencentrum Neerpelt BVBA op de kaart.

Groencentrum Neerpelt BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groencentrum Neerpelt BVBA, company assigned to the tax number BE02885803222. The company Groencentrum Neerpelt BVBA is located at the address: Peerderbaan 207; 3910; Neerpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden centres. Products created in Groencentrum Neerpelt BVBA were not found.
The main activity of Groencentrum Neerpelt BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Groencentrum Neerpelt BVBA is not available. You also can look at reviews of Groencentrum Neerpelt BVBA, open positions, location of Groencentrum Neerpelt BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groencentrum Neerpelt BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groencentrum Neerpelt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groencentrum Neerpelt BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groencentrum Neerpelt BVBA, employees, financial statistics.