GOUDEN GIETERKE

Contactgegevens GOUDEN GIETERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOUDEN GIETERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOUDEN GIETERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 1; 9890; Gavere (Dikkelvenne), België

Telefoon (phone): 09 384 12 74 (+32-09 384 12 74) 09 384 12 74 (+32-09 384 12 74)

Fax (fax): 09 384 12 74 (+32-09 384 12 74) 09 384 12 74 (+32-09 384 12 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOUDEN GIETERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOUDEN GIETERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOUDEN GIETERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOUDEN GIETERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOUDEN GIETERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOUDEN GIETERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOUDEN GIETERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOUDEN GIETERKE
Products information GOUDEN GIETERKE

BTW identificatienummer (tax): BE05635681152
Ondernemingsnummer: 3489776611
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GOUDEN GIETERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOUDEN GIETERKE
(Get full report from official database of BE for GOUDEN GIETERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOUDEN GIETERKE
Addition kinds of activities for GOUDEN GIETERKE

364300. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
34239924. Stonecutters 'handgereedschap | Stonecutters' hand tools
35330100. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
51139904. Paperboard en producten | Paperboard and products

Werken bij GOUDEN GIETERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOUDEN GIETERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOUDEN GIETERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOUDEN GIETERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van GOUDEN GIETERKE in sociale netwerken
Look for responds of GOUDEN GIETERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOUDEN GIETERKE. Laat een reactie achter voor GOUDEN GIETERKE. GOUDEN GIETERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOUDEN GIETERKE. Leave a respond for GOUDEN GIETERKE. GOUDEN GIETERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOUDEN GIETERKE op de google maps. Adres en contacten GOUDEN GIETERKE
Location of GOUDEN GIETERKE on the google maps. Address and contacts of GOUDEN GIETERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come GOUDEN GIETERKE GOUDEN GIETERKE: FLINEXCO NV | FLANTWERP UNITED DIAMOND NV | J. TEIDE | MOEYS | FREDDY MINNEN

Other related companies as GOUDEN GIETERKE: FLINEXCO NV | FLANTWERP UNITED DIAMOND NV | J. TEIDE | MOEYS | FREDDY MINNEN

GOUDEN GIETERKE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOUDEN GIETERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05635681152. Het bedrijf GOUDEN GIETERKE bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 1; 9890; Gavere (Dikkelvenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garden centres. Producten gemaakt in GOUDEN GIETERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOUDEN GIETERKE is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOUDEN GIETERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOUDEN GIETERKE, openstaande posities, locatie van GOUDEN GIETERKE op de kaart.

GOUDEN GIETERKE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOUDEN GIETERKE, company assigned to the tax number BE05635681152. The company GOUDEN GIETERKE is located at the address: Nijverheidsstraat 1; 9890; Gavere (Dikkelvenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garden centres. Products created in GOUDEN GIETERKE were not found.
The main activity of GOUDEN GIETERKE is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOUDEN GIETERKE is not available. You also can look at reviews of GOUDEN GIETERKE, open positions, location of GOUDEN GIETERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOUDEN GIETERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOUDEN GIETERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOUDEN GIETERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOUDEN GIETERKE, employees, financial statistics.