BLOEMEN DE PUYENBRUG

Particuliere bedrijvencommunicatie • BLOEMEN DE PUYENBRUG
Private companiesCommunications • BLOEMEN DE PUYENBRUG

Contactgegevens BLOEMEN DE PUYENBRUG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMEN DE PUYENBRUG: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMEN DE PUYENBRUG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dam 112A; 9080; Lochristi (Zaffelare), België

Telefoon (phone): 09 355 63 29 (+32-09 355 63 29) 09 355 63 29 (+32-09 355 63 29)

Fax (fax): 09 355 25 68 (+32-09 355 25 68) 09 355 25 68 (+32-09 355 25 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMEN DE PUYENBRUG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMEN DE PUYENBRUG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMEN DE PUYENBRUG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMEN DE PUYENBRUG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMEN DE PUYENBRUG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMEN DE PUYENBRUG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMEN DE PUYENBRUG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMEN DE PUYENBRUG
Products information BLOEMEN DE PUYENBRUG

BTW identificatienummer (tax): BE06003997802
Ondernemingsnummer: 4619445800
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BLOEMEN DE PUYENBRUG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMEN DE PUYENBRUG
(Get full report from official database of BE for BLOEMEN DE PUYENBRUG)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMEN DE PUYENBRUG
Addition kinds of activities for BLOEMEN DE PUYENBRUG

354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
26211003. Gegoten pulpproducten | Molded pulp products
31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
50880104. Navigatieapparatuur en benodigdheden | Navigation equipment and supplies

Werken bij BLOEMEN DE PUYENBRUG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMEN DE PUYENBRUG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMEN DE PUYENBRUG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMEN DE PUYENBRUG. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van BLOEMEN DE PUYENBRUG in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMEN DE PUYENBRUG in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMEN DE PUYENBRUG. Laat een reactie achter voor BLOEMEN DE PUYENBRUG. BLOEMEN DE PUYENBRUG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMEN DE PUYENBRUG. Leave a respond for BLOEMEN DE PUYENBRUG. BLOEMEN DE PUYENBRUG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMEN DE PUYENBRUG op de google maps. Adres en contacten BLOEMEN DE PUYENBRUG
Location of BLOEMEN DE PUYENBRUG on the google maps. Address and contacts of BLOEMEN DE PUYENBRUG

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMEN DE PUYENBRUG BLOEMEN DE PUYENBRUG: Siebens-Vrancx | FORTIS | Renardy-Rosskamp AG | DE WAELE | Haegro-Fruit

Other related companies as BLOEMEN DE PUYENBRUG: Siebens-Vrancx | FORTIS | Renardy-Rosskamp AG | DE WAELE | Haegro-Fruit

BLOEMEN DE PUYENBRUG is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMEN DE PUYENBRUG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003997802. Het bedrijf BLOEMEN DE PUYENBRUG bevindt zich op het adres: Dam 112A; 9080; Lochristi (Zaffelare). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden centres. Producten gemaakt in BLOEMEN DE PUYENBRUG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMEN DE PUYENBRUG is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMEN DE PUYENBRUG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMEN DE PUYENBRUG, openstaande posities, locatie van BLOEMEN DE PUYENBRUG op de kaart.

BLOEMEN DE PUYENBRUG is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMEN DE PUYENBRUG, company assigned to the tax number BE06003997802. The company BLOEMEN DE PUYENBRUG is located at the address: Dam 112A; 9080; Lochristi (Zaffelare). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden centres. Products created in BLOEMEN DE PUYENBRUG were not found.
The main activity of BLOEMEN DE PUYENBRUG is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMEN DE PUYENBRUG is not available. You also can look at reviews of BLOEMEN DE PUYENBRUG, open positions, location of BLOEMEN DE PUYENBRUG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMEN DE PUYENBRUG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMEN DE PUYENBRUG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMEN DE PUYENBRUG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMEN DE PUYENBRUG, employees, financial statistics.