BELLINGS - AVEVE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BELLINGS - AVEVE
Private companiesHealth Services • BELLINGS - AVEVE

Contactgegevens BELLINGS - AVEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLINGS - AVEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLINGS - AVEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersesteenweg 391; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 23 22 53 (+32-012 23 22 53) 012 23 22 53 (+32-012 23 22 53)

Fax (fax): 012 39 39 82 (+32-012 39 39 82) 012 39 39 82 (+32-012 39 39 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLINGS - AVEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLINGS - AVEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLINGS - AVEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLINGS - AVEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLINGS - AVEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLINGS - AVEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLINGS - AVEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLINGS - AVEVE
Products information BELLINGS - AVEVE

BTW identificatienummer (tax): BE06571441650
Ondernemingsnummer: 8353149414
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BELLINGS - AVEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLINGS - AVEVE
(Get full report from official database of BE for BELLINGS - AVEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLINGS - AVEVE
Addition kinds of activities for BELLINGS - AVEVE

25990201. Barmeubelen | Bar furniture
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton
38290111. Synchronisatoren, vliegtuigmotor | Synchronizers, aircraft engine
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government

Werken bij BELLINGS - AVEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLINGS - AVEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLINGS - AVEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLINGS - AVEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van BELLINGS - AVEVE in sociale netwerken
Look for responds of BELLINGS - AVEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLINGS - AVEVE. Laat een reactie achter voor BELLINGS - AVEVE. BELLINGS - AVEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLINGS - AVEVE. Leave a respond for BELLINGS - AVEVE. BELLINGS - AVEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLINGS - AVEVE op de google maps. Adres en contacten BELLINGS - AVEVE
Location of BELLINGS - AVEVE on the google maps. Address and contacts of BELLINGS - AVEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLINGS - AVEVE BELLINGS - AVEVE: JET | NEERMAN CONSULTING | Céréal Tester | VERCAUTEREN | AUTO?S MARNIX

Other related companies as BELLINGS - AVEVE: JET | NEERMAN CONSULTING | Céréal Tester | VERCAUTEREN | AUTO?S MARNIX

BELLINGS - AVEVE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLINGS - AVEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06571441650. Het bedrijf BELLINGS - AVEVE bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 391; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garden centres. Producten gemaakt in BELLINGS - AVEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLINGS - AVEVE is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLINGS - AVEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLINGS - AVEVE, openstaande posities, locatie van BELLINGS - AVEVE op de kaart.

BELLINGS - AVEVE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLINGS - AVEVE, company assigned to the tax number BE06571441650. The company BELLINGS - AVEVE is located at the address: Tongersesteenweg 391; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garden centres. Products created in BELLINGS - AVEVE were not found.
The main activity of BELLINGS - AVEVE is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLINGS - AVEVE is not available. You also can look at reviews of BELLINGS - AVEVE, open positions, location of BELLINGS - AVEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLINGS - AVEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLINGS - AVEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLINGS - AVEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLINGS - AVEVE, employees, financial statistics.