Stiga Benelux

Contactgegevens Stiga Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stiga Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stiga Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 222; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 25 01 02 (+32-050 25 01 02) 050 25 01 02 (+32-050 25 01 02)

Fax (fax): 050 25 01 38 (+32-050 25 01 38) 050 25 01 38 (+32-050 25 01 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stiga Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stiga Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stiga Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stiga Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stiga Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stiga Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stiga Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stiga Benelux
Products information Stiga Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE06048492431
Ondernemingsnummer: 3910278320
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Lawn mowers

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stiga Benelux
(Get full report from official database of BE for Stiga Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stiga Benelux
Addition kinds of activities for Stiga Benelux

3295. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
267905. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
355505. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
20629905. Gepoederde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Powdered cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment

Werken bij Stiga Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stiga Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stiga Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stiga Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Stiga Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Stiga Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stiga Benelux. Laat een reactie achter voor Stiga Benelux. Stiga Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stiga Benelux. Leave a respond for Stiga Benelux. Stiga Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stiga Benelux op de google maps. Adres en contacten Stiga Benelux
Location of Stiga Benelux on the google maps. Address and contacts of Stiga Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Stiga Benelux Stiga Benelux: DETHIER FUNERARIUM | CHRISTINE DUPUIS | R. DUPONT & FILS | TECHNIQUE & PASSION | MONIQUE DE CROPPE

Other related companies as Stiga Benelux: DETHIER FUNERARIUM | CHRISTINE DUPUIS | R. DUPONT & FILS | TECHNIQUE & PASSION | MONIQUE DE CROPPE

Stiga Benelux is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stiga Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06048492431. Het bedrijf Stiga Benelux bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 222; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 223,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Lijst met producten zijn Lawn mowers.
De hoofdactiviteit van Stiga Benelux is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stiga Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stiga Benelux, openstaande posities, locatie van Stiga Benelux op de kaart.

Stiga Benelux is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stiga Benelux, company assigned to the tax number BE06048492431. The company Stiga Benelux is located at the address: Torhoutsesteenweg 222; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 223,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden and horticultural machines. List of products are Lawn mowers.
The main activity of Stiga Benelux is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stiga Benelux is not available. You also can look at reviews of Stiga Benelux, open positions, location of Stiga Benelux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stiga Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stiga Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stiga Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stiga Benelux, employees, financial statistics.