MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D
Private companiesOil and Gas Extraction • MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D

Contactgegevens MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Grands Pachis 15; 5380; Fernelmont (Hingeon), België

Telefoon (phone): 081 83 34 02 (+32-081 83 34 02) 081 83 34 02 (+32-081 83 34 02)

Fax (fax): 081 83 34 02 (+32-081 83 34 02) 081 83 34 02 (+32-081 83 34 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D
Products information MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D

BTW identificatienummer (tax): BE04673278808
Ondernemingsnummer: 4162139892
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Bicycles - Retail

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D
(Get full report from official database of BE for MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D
Addition kinds of activities for MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D

562199. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
32110302. Isolatieglas, verzegelde eenheden | Insulating glass, sealed units
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
39529902. Spoordoek (opzetmateriaal) | Tracing cloth (drafting material)
50880103. Marine levert | Marine supplies
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. Looking for open vacancies in other companies

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. Laat een reactie achter voor MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. Leave a respond for MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D. MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D op de google maps. Adres en contacten MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D
Location of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D on the google maps. Address and contacts of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D: Vandevelde David | DEMOL REIZEN | Staelens P | FOYER CULTUREL | HICK WILFRIED ELEKTRO

Other related companies as MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D: Vandevelde David | DEMOL REIZEN | Staelens P | FOYER CULTUREL | HICK WILFRIED ELEKTRO

MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04673278808. Het bedrijf MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D bevindt zich op het adres: Rue des Grands Pachis 15; 5380; Fernelmont (Hingeon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail.
De hoofdactiviteit van MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, openstaande posities, locatie van MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D op de kaart.

MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, company assigned to the tax number BE04673278808. The company MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D is located at the address: Rue des Grands Pachis 15; 5380; Fernelmont (Hingeon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 639,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden and horticultural machines. List of products are Bicycles - Retail.
The main activity of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D is not available. You also can look at reviews of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, open positions, location of MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DU 2 ROUES (LA)-CASSART D, employees, financial statistics.