HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)
Private companiesCoal Mining • HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)

Contactgegevens HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS): address, phone, fax, email, website, opening hours

HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Frères Poels 8; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België

Telefoon (phone): 010 84 02 96 (+32-010 84 02 96) 010 84 02 96 (+32-010 84 02 96)

Fax (fax): 010 84 61 77 (+32-010 84 61 77) 010 84 61 77 (+32-010 84 61 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)
Products information HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)

BTW identificatienummer (tax): BE07055114746
Ondernemingsnummer: 3977569580
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Lawn mowers

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)
(Get full report from official database of BE for HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS))

Aanvulling soorten activiteiten voor HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)
Addition kinds of activities for HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)

27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
27520202. Catalogi, gelithografeerd | Catalogs, lithographed
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial
92110402. Rechten, staatsregering | Courts, state government

Werken bij HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) in sociale netwerken
Look for responds of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). Laat een reactie achter voor HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). Leave a respond for HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS). HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) op de google maps. Adres en contacten HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)
Location of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) on the google maps. Address and contacts of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS)

Andere gerelateerde bedrijven als come HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS): JOHAN HONGERLOOT | THEUNS EN ZONEN | HAMOFA | Delcopa NV | J.DAUSSOGNE

Other related companies as HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS): JOHAN HONGERLOOT | THEUNS EN ZONEN | HAMOFA | Delcopa NV | J.DAUSSOGNE

HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07055114746. Het bedrijf HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) bevindt zich op het adres: Rue des Frères Poels 8; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Lijst met producten zijn Lawn mowers.
De hoofdactiviteit van HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), openstaande posities, locatie van HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) op de kaart.

HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), company assigned to the tax number BE07055114746. The company HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) is located at the address: Rue des Frères Poels 8; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden and horticultural machines. List of products are Lawn mowers.
The main activity of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) is not available. You also can look at reviews of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), open positions, location of HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUSQVARNA- WILLEMS (ATELIERS), employees, financial statistics.