BERTHOLET CARROSSERIE

Contactgegevens BERTHOLET CARROSSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTHOLET CARROSSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTHOLET CARROSSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Tribomont 269; 4860; Pepinster (Wegnez), België

Telefoon (phone): 087 33 42 66 (+32-087 33 42 66) 087 33 42 66 (+32-087 33 42 66)

Fax (fax): 087 33 42 66 (+32-087 33 42 66) 087 33 42 66 (+32-087 33 42 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTHOLET CARROSSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTHOLET CARROSSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTHOLET CARROSSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTHOLET CARROSSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTHOLET CARROSSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTHOLET CARROSSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTHOLET CARROSSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTHOLET CARROSSERIE
Products information BERTHOLET CARROSSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE07471221923
Ondernemingsnummer: 5012207031
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Automobile-body repair; Truck-body repair

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTHOLET CARROSSERIE
(Get full report from official database of BE for BERTHOLET CARROSSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTHOLET CARROSSERIE
Addition kinds of activities for BERTHOLET CARROSSERIE

10990402. Monaziet mijnbouw | Monazite mining
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
25149904. Huishoudelijke meubels: gestoffeerd op metalen kaders | Household furniture: upholstered on metal frames
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
57190500. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service
79991005. Expositie operatie | Exposition operation

Werken bij BERTHOLET CARROSSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTHOLET CARROSSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTHOLET CARROSSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTHOLET CARROSSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

Zoek naar antwoorden van BERTHOLET CARROSSERIE in sociale netwerken
Look for responds of BERTHOLET CARROSSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTHOLET CARROSSERIE. Laat een reactie achter voor BERTHOLET CARROSSERIE. BERTHOLET CARROSSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTHOLET CARROSSERIE. Leave a respond for BERTHOLET CARROSSERIE. BERTHOLET CARROSSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTHOLET CARROSSERIE op de google maps. Adres en contacten BERTHOLET CARROSSERIE
Location of BERTHOLET CARROSSERIE on the google maps. Address and contacts of BERTHOLET CARROSSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTHOLET CARROSSERIE BERTHOLET CARROSSERIE: DEXIA | ANITA CLERINX | DE NATUURBALANS | BUREAU BLOEM | FA. HENDRICKX

Other related companies as BERTHOLET CARROSSERIE: DEXIA | ANITA CLERINX | DE NATUURBALANS | BUREAU BLOEM | FA. HENDRICKX

BERTHOLET CARROSSERIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERTHOLET CARROSSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07471221923. Het bedrijf BERTHOLET CARROSSERIE bevindt zich op het adres: Rue Tribomont 269; 4860; Pepinster (Wegnez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Lijst met producten zijn Automobile-body repair; Truck-body repair.
De hoofdactiviteit van BERTHOLET CARROSSERIE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTHOLET CARROSSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTHOLET CARROSSERIE, openstaande posities, locatie van BERTHOLET CARROSSERIE op de kaart.

BERTHOLET CARROSSERIE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERTHOLET CARROSSERIE, company assigned to the tax number BE07471221923. The company BERTHOLET CARROSSERIE is located at the address: Rue Tribomont 269; 4860; Pepinster (Wegnez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden and horticultural machines. List of products are Automobile-body repair; Truck-body repair.
The main activity of BERTHOLET CARROSSERIE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTHOLET CARROSSERIE is not available. You also can look at reviews of BERTHOLET CARROSSERIE, open positions, location of BERTHOLET CARROSSERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTHOLET CARROSSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTHOLET CARROSSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTHOLET CARROSSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTHOLET CARROSSERIE, employees, financial statistics.