Accessgarden NV

Contactgegevens Accessgarden NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accessgarden NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accessgarden NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nazarethsesteenweg 76A; 9770; Kruishoutem, België

Telefoon (phone): 09 384 28 70 (+32-09 384 28 70) 09 384 28 70 (+32-09 384 28 70)

Fax (fax): 09 384 84 09 (+32-09 384 84 09) 09 384 84 09 (+32-09 384 84 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accessgarden NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accessgarden NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accessgarden NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accessgarden NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accessgarden NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accessgarden NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accessgarden NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accessgarden NV
Products information Accessgarden NV

BTW identificatienummer (tax): BE06025695800
Ondernemingsnummer: 7162506103
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Engines - Gasoline

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accessgarden NV
(Get full report from official database of BE for Accessgarden NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accessgarden NV
Addition kinds of activities for Accessgarden NV

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
596101. Eten, postorder | Food, mail order
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij Accessgarden NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accessgarden NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accessgarden NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accessgarden NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

Zoek naar antwoorden van Accessgarden NV in sociale netwerken
Look for responds of Accessgarden NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accessgarden NV. Laat een reactie achter voor Accessgarden NV. Accessgarden NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accessgarden NV. Leave a respond for Accessgarden NV. Accessgarden NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accessgarden NV op de google maps. Adres en contacten Accessgarden NV
Location of Accessgarden NV on the google maps. Address and contacts of Accessgarden NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Accessgarden NV Accessgarden NV: CBC | LAURIS | ALINE PONCELET | MASSAER | Ferme de Limet

Other related companies as Accessgarden NV: CBC | LAURIS | ALINE PONCELET | MASSAER | Ferme de Limet

Accessgarden NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Accessgarden NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06025695800. Het bedrijf Accessgarden NV bevindt zich op het adres: Nazarethsesteenweg 76A; 9770; Kruishoutem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Lijst met producten zijn Engines - Gasoline.
De hoofdactiviteit van Accessgarden NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accessgarden NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accessgarden NV, openstaande posities, locatie van Accessgarden NV op de kaart.

Accessgarden NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Accessgarden NV, company assigned to the tax number BE06025695800. The company Accessgarden NV is located at the address: Nazarethsesteenweg 76A; 9770; Kruishoutem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden and horticultural machines. List of products are Engines - Gasoline.
The main activity of Accessgarden NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Accessgarden NV is not available. You also can look at reviews of Accessgarden NV, open positions, location of Accessgarden NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accessgarden NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accessgarden NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accessgarden NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accessgarden NV, employees, financial statistics.