BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN
Private companiesOil and Gas Extraction • BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN

Contactgegevens BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TR?NE 125; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25078961 (+32-25078961) 25078961 (+32-25078961)

Fax (fax): +32 (53) 466-22-43 +32 (53) 466-22-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN
Products information BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE01165893554
Ondernemingsnummer: 1619354248
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garde d'enfants à domicile. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and périodiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN
(Get full report from official database of BE for BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN
Addition kinds of activities for BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls

Werken bij BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN in sociale netwerken
Look for responds of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. Laat een reactie achter voor BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. Leave a respond for BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN. BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN op de google maps. Adres en contacten BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN
Location of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN on the google maps. Address and contacts of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN: Maeran L | Gandagas Company | LAVRIJSEN | M-G Jardin | PROJEKT DESIGN

Other related companies as BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN: Maeran L | Gandagas Company | LAVRIJSEN | M-G Jardin | PROJEKT DESIGN

BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01165893554. Het bedrijf BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN bevindt zich op het adres: RUE DU TR?NE 125; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garde d'enfants à domicile. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and périodiques. Producten gemaakt in BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, openstaande posities, locatie van BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN op de kaart.

BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, company assigned to the tax number BE01165893554. The company BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN is located at the address: RUE DU TR?NE 125; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garde d'enfants à domicile. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and périodiques. Products created in BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN were not found.
The main activity of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN is not available. You also can look at reviews of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, open positions, location of BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BABYSITDIENST BOND GROTE & JONGE GEZINNEN, employees, financial statistics.