Wyffels

Contactgegevens Wyffels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wyffels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wyffels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tumulusstraat 43; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 86 49 (+32-051 22 86 49) 051 22 86 49 (+32-051 22 86 49)

Fax (fax): 051 24 07 39 (+32-051 24 07 39) 051 24 07 39 (+32-051 24 07 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wyffels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wyffels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wyffels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wyffels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wyffels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wyffels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wyffels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wyffels
Products information Wyffels

BTW identificatienummer (tax): BE06168792724
Ondernemingsnummer: 8326232910
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Wyffels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wyffels
(Get full report from official database of BE for Wyffels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wyffels
Addition kinds of activities for Wyffels

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
28190403. Kaliumverbindingen of zouten, behalve hydroxide of carbonaat | Potassium compounds or salts, except hydroxide or carbonate
35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other

Werken bij Wyffels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wyffels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wyffels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wyffels. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van Wyffels in sociale netwerken
Look for responds of Wyffels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wyffels. Laat een reactie achter voor Wyffels. Wyffels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wyffels. Leave a respond for Wyffels. Wyffels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wyffels op de google maps. Adres en contacten Wyffels
Location of Wyffels on the google maps. Address and contacts of Wyffels

Andere gerelateerde bedrijven als come Wyffels Wyffels: Ronchi Entreprise | MARK MOONEN | Dressou Fran?oise SPRL | FE. AUDIOPHONY | MICHEL PRICE

Other related companies as Wyffels: Ronchi Entreprise | MARK MOONEN | Dressou Fran?oise SPRL | FE. AUDIOPHONY | MICHEL PRICE

Wyffels is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wyffels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06168792724. Het bedrijf Wyffels bevindt zich op het adres: Tumulusstraat 43; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Wyffels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wyffels is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wyffels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wyffels, openstaande posities, locatie van Wyffels op de kaart.

Wyffels is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wyffels, company assigned to the tax number BE06168792724. The company Wyffels is located at the address: Tumulusstraat 43; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Wyffels were not found.
The main activity of Wyffels is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wyffels is not available. You also can look at reviews of Wyffels, open positions, location of Wyffels on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wyffels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wyffels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wyffels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wyffels, employees, financial statistics.