Vienne Balcaen BVBA

Contactgegevens Vienne Balcaen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vienne Balcaen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vienne Balcaen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vichtesteenweg 55; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 77 84 09 (+32-056 77 84 09) 056 77 84 09 (+32-056 77 84 09)

Fax (fax): 056 77 85 86 (+32-056 77 85 86) 056 77 85 86 (+32-056 77 85 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vienne Balcaen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vienne Balcaen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vienne Balcaen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vienne Balcaen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vienne Balcaen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vienne Balcaen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vienne Balcaen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vienne Balcaen BVBA
Products information Vienne Balcaen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01587493896
Ondernemingsnummer: 9677551269
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Vienne Balcaen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vienne Balcaen BVBA
(Get full report from official database of BE for Vienne Balcaen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vienne Balcaen BVBA
Addition kinds of activities for Vienne Balcaen BVBA

2085. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
7812. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
252201. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
30690308. Kleedschilden, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Dress shields, vulcanized rubber or rubberized fabric
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops

Werken bij Vienne Balcaen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vienne Balcaen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vienne Balcaen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vienne Balcaen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

Zoek naar antwoorden van Vienne Balcaen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vienne Balcaen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vienne Balcaen BVBA. Laat een reactie achter voor Vienne Balcaen BVBA. Vienne Balcaen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vienne Balcaen BVBA. Leave a respond for Vienne Balcaen BVBA. Vienne Balcaen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vienne Balcaen BVBA op de google maps. Adres en contacten Vienne Balcaen BVBA
Location of Vienne Balcaen BVBA on the google maps. Address and contacts of Vienne Balcaen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vienne Balcaen BVBA Vienne Balcaen BVBA: VANDENPLAS JEAN | De Jonghe P | COMTESSE DU BARRY | SERVICEBURO | JOS VAN DE KEYBUS

Other related companies as Vienne Balcaen BVBA: VANDENPLAS JEAN | De Jonghe P | COMTESSE DU BARRY | SERVICEBURO | JOS VAN DE KEYBUS

Vienne Balcaen BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vienne Balcaen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587493896. Het bedrijf Vienne Balcaen BVBA bevindt zich op het adres: Vichtesteenweg 55; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Vienne Balcaen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vienne Balcaen BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vienne Balcaen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vienne Balcaen BVBA, openstaande posities, locatie van Vienne Balcaen BVBA op de kaart.

Vienne Balcaen BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vienne Balcaen BVBA, company assigned to the tax number BE01587493896. The company Vienne Balcaen BVBA is located at the address: Vichtesteenweg 55; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in Vienne Balcaen BVBA were not found.
The main activity of Vienne Balcaen BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vienne Balcaen BVBA is not available. You also can look at reviews of Vienne Balcaen BVBA, open positions, location of Vienne Balcaen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vienne Balcaen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vienne Balcaen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vienne Balcaen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vienne Balcaen BVBA, employees, financial statistics.