Vandewalle

Contactgegevens Vandewalle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandewalle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandewalle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Overheulestraat 87; 8560; Wevelgem (Moorsele), België

Telefoon (phone): 056 41 24 13 (+32-056 41 24 13) 056 41 24 13 (+32-056 41 24 13)

Fax (fax): +32 (63) 519-85-71 +32 (63) 519-85-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandewalle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandewalle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandewalle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandewalle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandewalle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandewalle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandewalle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandewalle
Products information Vandewalle

BTW identificatienummer (tax): BE09454254150
Ondernemingsnummer: 2517211914
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Vandewalle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandewalle
(Get full report from official database of BE for Vandewalle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandewalle
Addition kinds of activities for Vandewalle

242100. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
22990304. Garen, metaal-, keramische of papiervezels | Yarn, metallic, ceramic, or paper fibers
39319904. ocarina | Ocarinas
51370601. Blouses | Blouses
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services

Werken bij Vandewalle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandewalle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandewalle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandewalle. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Vandewalle in sociale netwerken
Look for responds of Vandewalle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandewalle. Laat een reactie achter voor Vandewalle. Vandewalle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandewalle. Leave a respond for Vandewalle. Vandewalle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandewalle op de google maps. Adres en contacten Vandewalle
Location of Vandewalle on the google maps. Address and contacts of Vandewalle

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandewalle Vandewalle: RENE VAN AERSCHOT | Cottin Montage Belgique | PETER CORTY | D.DESIGN | JACONPEX

Other related companies as Vandewalle: RENE VAN AERSCHOT | Cottin Montage Belgique | PETER CORTY | D.DESIGN | JACONPEX

Vandewalle is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandewalle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09454254150. Het bedrijf Vandewalle bevindt zich op het adres: Overheulestraat 87; 8560; Wevelgem (Moorsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Vandewalle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandewalle is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandewalle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandewalle, openstaande posities, locatie van Vandewalle op de kaart.

Vandewalle is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandewalle, company assigned to the tax number BE09454254150. The company Vandewalle is located at the address: Overheulestraat 87; 8560; Wevelgem (Moorsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in Vandewalle were not found.
The main activity of Vandewalle is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandewalle is not available. You also can look at reviews of Vandewalle, open positions, location of Vandewalle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandewalle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandewalle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandewalle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandewalle, employees, financial statistics.