FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): Gent, België

Adres (address): ZWIJNAARDSESTEENWEG 674; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92220466 (+32-92220466) 92220466 (+32-92220466)

Fax (fax): +32 (60) 410-12-78 +32 (60) 410-12-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE09943969726
Ondernemingsnummer: 2267547607
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FORTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
29110402. Minerale oliën, natuurlijk | Mineral oils, natural
30690200. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
31110501. Kraagleer | Collar leather
76992702. taxidermists | Taxidermists

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: Josy | FA. BONNE-VERSLUYS | RIJSCHOOL MERCATOR | KR?FEL | Duchesne Eric

Other related companies as FORTIS: Josy | FA. BONNE-VERSLUYS | RIJSCHOOL MERCATOR | KR?FEL | Duchesne Eric

FORTIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09943969726. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDSESTEENWEG 674; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in FORTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORTIS is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 1987 in Gent region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE09943969726. The company FORTIS is located at the address: ZWIJNAARDSESTEENWEG 674; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in FORTIS were not found.
The main activity of FORTIS is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.