C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)
Private companiesPaper and Allied Products • C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)

Contactgegevens C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE): address, phone, fax, email, website, opening hours

C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Domaine Sart Tilman 35B; 4000; Liège 1 (Tonne), België

Telefoon (phone): 04 221 19 66; 04 366 25 63; 04 380 92 19 (+32-04 221 19 66; 04 366 25 63; 04 380 92 19) 04 221 19 66; 04 366 25 63; 04 380 92 19 (+32-04 221 19 66; 04 366 25 63; 04 380 92 19)

Fax (fax): +32 (57) 127-51-36 +32 (57) 127-51-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)
Products information C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)

BTW identificatienummer (tax): BE09311431884
Ondernemingsnummer: 8904663085
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)
(Get full report from official database of BE for C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE))

Aanvulling soorten activiteiten voor C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)
Addition kinds of activities for C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)

10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
17990104. Spa-installatie of bubbelbadinstallatie of -constructie | Spa or hot tub installation or construction
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
38210402. Kalibratie tapes, voor fysieke testmachines | Calibration tapes, for physical testing machines
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
95120203. Wind en water erosie controle agentschap, overheid | Wind and water erosion control agency, government

Werken bij C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) in sociale netwerken
Look for responds of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). Laat een reactie achter voor C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). Leave a respond for C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE). C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) op de google maps. Adres en contacten C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)
Location of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) on the google maps. Address and contacts of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE)

Andere gerelateerde bedrijven als come C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE): Moto 80 | Hoedenatelier Nancy Grymonprez | Van Calster B - Loyson B | GARAGE LENAERTS | JEAN-MARC VANDENBERGH

Other related companies as C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE): Moto 80 | Hoedenatelier Nancy Grymonprez | Van Calster B - Loyson B | GARAGE LENAERTS | JEAN-MARC VANDENBERGH

C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09311431884. Het bedrijf C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) bevindt zich op het adres: Domaine Sart Tilman 35B; 4000; Liège 1 (Tonne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), openstaande posities, locatie van C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) op de kaart.

C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), company assigned to the tax number BE09311431884. The company C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) is located at the address: Domaine Sart Tilman 35B; 4000; Liège 1 (Tonne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hospitals. Products created in C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) were not found.
The main activity of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) is not available. You also can look at reviews of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), open positions, location of C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.H.U. de Liège (EXPLOITATION TECHNIQUE), employees, financial statistics.