Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré

Contactgegevens Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Président Kennedy 2; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 36 11 66; 065 39 29 33 (+32-065 36 11 66; 065 39 29 33) 065 36 11 66; 065 39 29 33 (+32-065 36 11 66; 065 39 29 33)

Fax (fax): 065 39 28 96; 065 39 20 11 (+32-065 39 28 96; 065 39 20 11) 065 39 28 96; 065 39 20 11 (+32-065 39 28 96; 065 39 20 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré
Products information Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré

BTW identificatienummer (tax): BE08011199951
Ondernemingsnummer: 9628112792
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 127,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Rest homes

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré
(Get full report from official database of BE for Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré
Addition kinds of activities for Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
01720000. druiven | Grapes
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
25419901. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: wood

Werken bij Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré in sociale netwerken
Look for responds of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Laat een reactie achter voor Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Leave a respond for Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré. Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré op de google maps. Adres en contacten Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré
Location of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré on the google maps. Address and contacts of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré: GANASSIN SPRL | SUNSANA | Ten Hoeve Tennis | Stock Line | EECKHOUDT WILLY

Other related companies as Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré: GANASSIN SPRL | SUNSANA | Ten Hoeve Tennis | Stock Line | EECKHOUDT WILLY

Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08011199951. Het bedrijf Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré bevindt zich op het adres: Boulevard Président Kennedy 2; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 127,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, openstaande posities, locatie van Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, company assigned to the tax number BE08011199951. The company Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré is located at the address: Boulevard Président Kennedy 2; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 127,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hospitals. List of products are Rest homes.
The main activity of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré is not available. You also can look at reviews of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, open positions, location of Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Hospitalier Universitaire Ambroise Paré, employees, financial statistics.