Valkenborg & zn

Contactgegevens Valkenborg & zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valkenborg & zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valkenborg & zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersesteenweg 203C; 3770; Riemst, België

Telefoon (phone): 012 23 21 92 (+32-012 23 21 92) 012 23 21 92 (+32-012 23 21 92)

Fax (fax): 012 39 33 05 (+32-012 39 33 05) 012 39 33 05 (+32-012 39 33 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valkenborg & zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valkenborg & zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valkenborg & zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valkenborg & zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valkenborg & zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valkenborg & zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valkenborg & zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valkenborg & zn
Products information Valkenborg & zn

BTW identificatienummer (tax): BE02268096923
Ondernemingsnummer: 1496582031
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valkenborg & zn
(Get full report from official database of BE for Valkenborg & zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valkenborg & zn
Addition kinds of activities for Valkenborg & zn

20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
80110512. Oogarts | Oculist

Werken bij Valkenborg & zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valkenborg & zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valkenborg & zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valkenborg & zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Valkenborg & zn in sociale netwerken
Look for responds of Valkenborg & zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valkenborg & zn. Laat een reactie achter voor Valkenborg & zn. Valkenborg & zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valkenborg & zn. Leave a respond for Valkenborg & zn. Valkenborg & zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valkenborg & zn op de google maps. Adres en contacten Valkenborg & zn
Location of Valkenborg & zn on the google maps. Address and contacts of Valkenborg & zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Valkenborg & zn Valkenborg & zn: LE JARDIN D'EMILIE | PISCINE EUR?KA | BOUWBEDRIJF VAN GASTEL | BENEDICT LATHOUWERS | Double V

Other related companies as Valkenborg & zn: LE JARDIN D'EMILIE | PISCINE EUR?KA | BOUWBEDRIJF VAN GASTEL | BENEDICT LATHOUWERS | Double V

Valkenborg & zn is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Valkenborg & zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268096923. Het bedrijf Valkenborg & zn bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 203C; 3770; Riemst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Valkenborg & zn is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valkenborg & zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valkenborg & zn, openstaande posities, locatie van Valkenborg & zn op de kaart.

Valkenborg & zn is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Valkenborg & zn, company assigned to the tax number BE02268096923. The company Valkenborg & zn is located at the address: Tongersesteenweg 203C; 3770; Riemst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Valkenborg & zn is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Valkenborg & zn is not available. You also can look at reviews of Valkenborg & zn, open positions, location of Valkenborg & zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valkenborg & zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valkenborg & zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valkenborg & zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valkenborg & zn, employees, financial statistics.