Taymans BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Taymans BVBA
Private companiesMotion Pictures • Taymans BVBA

Contactgegevens Taymans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taymans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taymans BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Borremansstraat 9; 3040; Huldenberg, België

Telefoon (phone): 02 687 80 38 (+32-02 687 80 38) 02 687 80 38 (+32-02 687 80 38)

Fax (fax): 02 688 04 46 (+32-02 688 04 46) 02 688 04 46 (+32-02 688 04 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taymans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taymans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taymans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taymans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taymans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taymans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taymans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taymans BVBA
Products information Taymans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08799743652
Ondernemingsnummer: 8060089111
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Taymans BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taymans BVBA
(Get full report from official database of BE for Taymans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taymans BVBA
Addition kinds of activities for Taymans BVBA

173104. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic

Werken bij Taymans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taymans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taymans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taymans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van Taymans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Taymans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taymans BVBA. Laat een reactie achter voor Taymans BVBA. Taymans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taymans BVBA. Leave a respond for Taymans BVBA. Taymans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taymans BVBA op de google maps. Adres en contacten Taymans BVBA
Location of Taymans BVBA on the google maps. Address and contacts of Taymans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Taymans BVBA Taymans BVBA: ALFA COMMUNICATIONS | Laloux Optic Center | Clauwers G | Van Der Beken P | JOHAN VAN NECK

Other related companies as Taymans BVBA: ALFA COMMUNICATIONS | Laloux Optic Center | Clauwers G | Van Der Beken P | JOHAN VAN NECK

Taymans BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taymans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08799743652. Het bedrijf Taymans BVBA bevindt zich op het adres: R. Borremansstraat 9; 3040; Huldenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Taymans BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taymans BVBA is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taymans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taymans BVBA, openstaande posities, locatie van Taymans BVBA op de kaart.

Taymans BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taymans BVBA, company assigned to the tax number BE08799743652. The company Taymans BVBA is located at the address: R. Borremansstraat 9; 3040; Huldenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Taymans BVBA were not found.
The main activity of Taymans BVBA is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Taymans BVBA is not available. You also can look at reviews of Taymans BVBA, open positions, location of Taymans BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taymans BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taymans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taymans BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taymans BVBA, employees, financial statistics.