SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA
Private companiesMetal Mining • SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA

Contactgegevens SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gawday 55; 5300; Andenne (Maizeret), België

Telefoon (phone): 081 58 16 35 (+32-081 58 16 35) 081 58 16 35 (+32-081 58 16 35)

Fax (fax): 081 58 16 35 (+32-081 58 16 35) 081 58 16 35 (+32-081 58 16 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA
Products information SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA

BTW identificatienummer (tax): BE02224151611
Ondernemingsnummer: 8308105468
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA
(Get full report from official database of BE for SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA
Addition kinds of activities for SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA

229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
14299901. Boulder, verpletterd en gebroken-steengroeven | Boulder, crushed and broken-quarrying
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
28740102. Calciummetafosfaat | Calcium meta-phosphate
30890311. Hardware, kunststoffen | Hardware, plastics
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
96210102. Vliegtuiginspectie, overheid | Aircraft inspection, government

Werken bij SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA in sociale netwerken
Look for responds of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. Laat een reactie achter voor SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. Leave a respond for SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA. SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA op de google maps. Adres en contacten SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA
Location of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA on the google maps. Address and contacts of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA: BRUNO VASSEUR | BVBA MEUBELPLEIN DE OLIFANT | Van Driessche BVBA | MARTINEZ | RESTAURANT DE ZILVERMOND

Other related companies as SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA: BRUNO VASSEUR | BVBA MEUBELPLEIN DE OLIFANT | Van Driessche BVBA | MARTINEZ | RESTAURANT DE ZILVERMOND

SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224151611. Het bedrijf SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA bevindt zich op het adres: Rue de Gawday 55; 5300; Andenne (Maizeret). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, openstaande posities, locatie van SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA op de kaart.

SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, company assigned to the tax number BE02224151611. The company SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA is located at the address: Rue de Gawday 55; 5300; Andenne (Maizeret). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA were not found.
The main activity of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA is not available. You also can look at reviews of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, open positions, location of SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIETE AUTOMOBLIE DE MAIZERET SA, employees, financial statistics.