Silvano Garage SPRL

Contactgegevens Silvano Garage SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silvano Garage SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silvano Garage SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Velaine 131; 5060; Sambreville (Tamines), België

Telefoon (phone): 071 77 43 50 (+32-071 77 43 50) 071 77 43 50 (+32-071 77 43 50)

Fax (fax): 071 74 12 94 (+32-071 74 12 94) 071 74 12 94 (+32-071 74 12 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silvano Garage SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silvano Garage SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silvano Garage SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silvano Garage SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silvano Garage SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silvano Garage SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silvano Garage SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silvano Garage SPRL
Products information Silvano Garage SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01246093750
Ondernemingsnummer: 1563323974
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Silvano Garage SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silvano Garage SPRL
(Get full report from official database of BE for Silvano Garage SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silvano Garage SPRL
Addition kinds of activities for Silvano Garage SPRL

152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
32310401. Isolatieglas: gemaakt van aangekochte glas | Insulating glass: made from purchased glass
39990209. haarspeldjes | Barrettes
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec

Werken bij Silvano Garage SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silvano Garage SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silvano Garage SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silvano Garage SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van Silvano Garage SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Silvano Garage SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silvano Garage SPRL. Laat een reactie achter voor Silvano Garage SPRL. Silvano Garage SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silvano Garage SPRL. Leave a respond for Silvano Garage SPRL. Silvano Garage SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silvano Garage SPRL op de google maps. Adres en contacten Silvano Garage SPRL
Location of Silvano Garage SPRL on the google maps. Address and contacts of Silvano Garage SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Silvano Garage SPRL Silvano Garage SPRL: Vend?me Coiffure | DANIEL DEVRIES | DERBY LADBROKE | Stranger F Studiebureau | DE POST

Other related companies as Silvano Garage SPRL: Vend?me Coiffure | DANIEL DEVRIES | DERBY LADBROKE | Stranger F Studiebureau | DE POST

Silvano Garage SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silvano Garage SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01246093750. Het bedrijf Silvano Garage SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Velaine 131; 5060; Sambreville (Tamines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Silvano Garage SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Silvano Garage SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silvano Garage SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silvano Garage SPRL, openstaande posities, locatie van Silvano Garage SPRL op de kaart.

Silvano Garage SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silvano Garage SPRL, company assigned to the tax number BE01246093750. The company Silvano Garage SPRL is located at the address: Rue de Velaine 131; 5060; Sambreville (Tamines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Silvano Garage SPRL were not found.
The main activity of Silvano Garage SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Silvano Garage SPRL is not available. You also can look at reviews of Silvano Garage SPRL, open positions, location of Silvano Garage SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silvano Garage SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silvano Garage SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silvano Garage SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silvano Garage SPRL, employees, financial statistics.