Sandy

Contactgegevens Sandy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sandy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sandy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autolei 200; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 321 80 27 (+32-03 321 80 27) 03 321 80 27 (+32-03 321 80 27)

Fax (fax): 03 321 80 27 (+32-03 321 80 27) 03 321 80 27 (+32-03 321 80 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sandy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sandy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sandy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sandy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sandy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sandy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sandy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sandy
Products information Sandy

BTW identificatienummer (tax): BE02584503173
Ondernemingsnummer: 6453613281
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Sandy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sandy
(Get full report from official database of BE for Sandy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sandy
Addition kinds of activities for Sandy

177102. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
01190200. Voederkorrels | Feeder grains
22111215. tijken | Tickings
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
39310204. Gitaren en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Guitars and parts, electric and nonelectric
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
50659900. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply

Werken bij Sandy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sandy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sandy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sandy. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Sandy in sociale netwerken
Look for responds of Sandy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sandy. Laat een reactie achter voor Sandy. Sandy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sandy. Leave a respond for Sandy. Sandy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sandy op de google maps. Adres en contacten Sandy
Location of Sandy on the google maps. Address and contacts of Sandy

Andere gerelateerde bedrijven als come Sandy Sandy: KADOSHOP | GUY SOETAERT | Brouns Erik | Keersmaekers-Michiels | ROBBERECHTS

Other related companies as Sandy: KADOSHOP | GUY SOETAERT | Brouns Erik | Keersmaekers-Michiels | ROBBERECHTS

Sandy is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sandy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02584503173. Het bedrijf Sandy bevindt zich op het adres: Autolei 200; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Sandy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sandy is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sandy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sandy, openstaande posities, locatie van Sandy op de kaart.

Sandy is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sandy, company assigned to the tax number BE02584503173. The company Sandy is located at the address: Autolei 200; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Sandy were not found.
The main activity of Sandy is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sandy is not available. You also can look at reviews of Sandy, open positions, location of Sandy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sandy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sandy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sandy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sandy, employees, financial statistics.