Sanders L

Contactgegevens Sanders L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanders L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanders L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Brugseweg 120; 8460; Oudenburg (Roksem), België

Telefoon (phone): 059 26 72 54 (+32-059 26 72 54) 059 26 72 54 (+32-059 26 72 54)

Fax (fax): 059 26 72 54 (+32-059 26 72 54) 059 26 72 54 (+32-059 26 72 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanders L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanders L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanders L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanders L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanders L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanders L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanders L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanders L
Products information Sanders L

BTW identificatienummer (tax): BE02070343017
Ondernemingsnummer: 9648437500
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Sanders L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanders L
(Get full report from official database of BE for Sanders L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanders L
Addition kinds of activities for Sanders L

807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
51220302. antiseptica | Antiseptics
51690205. Droog ijs | Dry ice
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services
73389904. Woordverwerkingsdienst | Word processing service
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij Sanders L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanders L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanders L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanders L. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

Zoek naar antwoorden van Sanders L in sociale netwerken
Look for responds of Sanders L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanders L. Laat een reactie achter voor Sanders L. Sanders L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanders L. Leave a respond for Sanders L. Sanders L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanders L op de google maps. Adres en contacten Sanders L
Location of Sanders L on the google maps. Address and contacts of Sanders L

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanders L Sanders L: GAIL MARTIRI | COIFUREL | DIRK VAN DESSEL | S.C. NEFFE | BRUXELLES FORMATION

Other related companies as Sanders L: GAIL MARTIRI | COIFUREL | DIRK VAN DESSEL | S.C. NEFFE | BRUXELLES FORMATION

Sanders L is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanders L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02070343017. Het bedrijf Sanders L bevindt zich op het adres: Oude Brugseweg 120; 8460; Oudenburg (Roksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Sanders L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sanders L is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanders L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanders L, openstaande posities, locatie van Sanders L op de kaart.

Sanders L is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sanders L, company assigned to the tax number BE02070343017. The company Sanders L is located at the address: Oude Brugseweg 120; 8460; Oudenburg (Roksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in Sanders L were not found.
The main activity of Sanders L is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanders L is not available. You also can look at reviews of Sanders L, open positions, location of Sanders L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanders L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanders L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanders L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanders L, employees, financial statistics.