RENAULT INDEPENDANT BRASSART

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • RENAULT INDEPENDANT BRASSART
Private companiesMiscellaneous Retail • RENAULT INDEPENDANT BRASSART

Contactgegevens RENAULT INDEPENDANT BRASSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENAULT INDEPENDANT BRASSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENAULT INDEPENDANT BRASSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Comte Gérard d'Ursel 38; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 11 57 (+32-010 84 11 57) 010 84 11 57 (+32-010 84 11 57)

Fax (fax): 010 84 11 57; 010 84 30 65 (+32-010 84 11 57; 010 84 30 65) 010 84 11 57; 010 84 30 65 (+32-010 84 11 57; 010 84 30 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENAULT INDEPENDANT BRASSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENAULT INDEPENDANT BRASSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENAULT INDEPENDANT BRASSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENAULT INDEPENDANT BRASSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENAULT INDEPENDANT BRASSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENAULT INDEPENDANT BRASSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENAULT INDEPENDANT BRASSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENAULT INDEPENDANT BRASSART
Products information RENAULT INDEPENDANT BRASSART

BTW identificatienummer (tax): BE07420684814
Ondernemingsnummer: 1595458984
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENAULT INDEPENDANT BRASSART
(Get full report from official database of BE for RENAULT INDEPENDANT BRASSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENAULT INDEPENDANT BRASSART
Addition kinds of activities for RENAULT INDEPENDANT BRASSART

20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
26760301. Luiers, papier (wegwerp): gemaakt van gekocht papier | Diapers, paper (disposable): made from purchased paper
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel

Werken bij RENAULT INDEPENDANT BRASSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENAULT INDEPENDANT BRASSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENAULT INDEPENDANT BRASSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENAULT INDEPENDANT BRASSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Arts preventieve geneeskunde (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671958-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers Je beschikt over een basisdiploma geneeskunde; klinische ervaring en ECG-opleiding zijn een meerwaarde. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans (gesproken en geschreven). Je hebt een goede kennis van courante PC-toepassingen Je kan zelfstandig werken, bent empathisch, en hebt een luisterend oor. Je staat open voor psychosociale problemen. Ervaring in de psychosociale sector is een troef. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je anderhalve dag / week vrijmaken Je werkt op zelfstandige basis, volgens de barema’s van het RIZIV.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van RENAULT INDEPENDANT BRASSART in sociale netwerken
Look for responds of RENAULT INDEPENDANT BRASSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENAULT INDEPENDANT BRASSART. Laat een reactie achter voor RENAULT INDEPENDANT BRASSART. RENAULT INDEPENDANT BRASSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENAULT INDEPENDANT BRASSART. Leave a respond for RENAULT INDEPENDANT BRASSART. RENAULT INDEPENDANT BRASSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENAULT INDEPENDANT BRASSART op de google maps. Adres en contacten RENAULT INDEPENDANT BRASSART
Location of RENAULT INDEPENDANT BRASSART on the google maps. Address and contacts of RENAULT INDEPENDANT BRASSART

Andere gerelateerde bedrijven als come RENAULT INDEPENDANT BRASSART RENAULT INDEPENDANT BRASSART: Schilderwerken Mertens | GUIDO KUNNEN | Valerie Lingerie Boetiek | ANDR?-EMIEL BOGAERT | Mampaey F

Other related companies as RENAULT INDEPENDANT BRASSART: Schilderwerken Mertens | GUIDO KUNNEN | Valerie Lingerie Boetiek | ANDR?-EMIEL BOGAERT | Mampaey F

RENAULT INDEPENDANT BRASSART is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENAULT INDEPENDANT BRASSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07420684814. Het bedrijf RENAULT INDEPENDANT BRASSART bevindt zich op het adres: Avenue Comte Gérard d'Ursel 38; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van RENAULT INDEPENDANT BRASSART is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENAULT INDEPENDANT BRASSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENAULT INDEPENDANT BRASSART, openstaande posities, locatie van RENAULT INDEPENDANT BRASSART op de kaart.

RENAULT INDEPENDANT BRASSART is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENAULT INDEPENDANT BRASSART, company assigned to the tax number BE07420684814. The company RENAULT INDEPENDANT BRASSART is located at the address: Avenue Comte Gérard d'Ursel 38; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of RENAULT INDEPENDANT BRASSART is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RENAULT INDEPENDANT BRASSART is not available. You also can look at reviews of RENAULT INDEPENDANT BRASSART, open positions, location of RENAULT INDEPENDANT BRASSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENAULT INDEPENDANT BRASSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENAULT INDEPENDANT BRASSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENAULT INDEPENDANT BRASSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENAULT INDEPENDANT BRASSART, employees, financial statistics.