R MAES & Zn

Contactgegevens R MAES & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R MAES & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

R MAES & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselaarsestraat 335; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): +32 (16) 552-92-90 +32 (16) 552-92-90

Fax (fax): +32 (82) 552-84-23 +32 (82) 552-84-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R MAES & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R MAES & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R MAES & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R MAES & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R MAES & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R MAES & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R MAES & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R MAES & Zn
Products information R MAES & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE09088134765
Ondernemingsnummer: 7796966552
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in R MAES & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R MAES & Zn
(Get full report from official database of BE for R MAES & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor R MAES & Zn
Addition kinds of activities for R MAES & Zn

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
32310105. Goud, zilver of andere metalen op glasproducten bevestigen | Encrusting gold, silver, or other metals on glass products
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
59329904. Pandjeshuis | Pawnshop

Werken bij R MAES & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R MAES & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R MAES & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R MAES & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

Zoek naar antwoorden van R MAES & Zn in sociale netwerken
Look for responds of R MAES & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor R MAES & Zn. Laat een reactie achter voor R MAES & Zn. R MAES & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R MAES & Zn. Leave a respond for R MAES & Zn. R MAES & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R MAES & Zn op de google maps. Adres en contacten R MAES & Zn
Location of R MAES & Zn on the google maps. Address and contacts of R MAES & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come R MAES & Zn R MAES & Zn: MARTINUS WOUTERS | STOS | TAVERNE JUSTITIEPALEIS | GAIA HORTIKULTUUR | MAISON MAUSEN-KRINGS

Other related companies as R MAES & Zn: MARTINUS WOUTERS | STOS | TAVERNE JUSTITIEPALEIS | GAIA HORTIKULTUUR | MAISON MAUSEN-KRINGS

R MAES & Zn is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R MAES & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09088134765. Het bedrijf R MAES & Zn bevindt zich op het adres: Roeselaarsestraat 335; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in R MAES & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R MAES & Zn is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R MAES & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R MAES & Zn, openstaande posities, locatie van R MAES & Zn op de kaart.

R MAES & Zn is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is R MAES & Zn, company assigned to the tax number BE09088134765. The company R MAES & Zn is located at the address: Roeselaarsestraat 335; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in R MAES & Zn were not found.
The main activity of R MAES & Zn is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R MAES & Zn is not available. You also can look at reviews of R MAES & Zn, open positions, location of R MAES & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R MAES & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R MAES & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R MAES & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R MAES & Zn, employees, financial statistics.