TELOGY INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • TELOGY INTERNATIONAL NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • TELOGY INTERNATIONAL NV

Contactgegevens TELOGY INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELOGY INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELOGY INTERNATIONAL NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Wayenborgstraat 27 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-28-07-60 32-15-28-07-60

Fax (fax): 32-15-28-07-70 32-15-28-07-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELOGY INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELOGY INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELOGY INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELOGY INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELOGY INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELOGY INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELOGY INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELOGY INTERNATIONAL NV
Products information TELOGY INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE03053344726
Ondernemingsnummer: 8314422607
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in TELOGY INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building materials, manufacture - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELOGY INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for TELOGY INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELOGY INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for TELOGY INTERNATIONAL NV

209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
22820000. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
28650319. resorcinol | Resorcinol
34629909. Metalen smeden, ferro | Ornamental metal forgings, ferrous
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service

Werken bij TELOGY INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELOGY INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELOGY INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELOGY INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

Zoek naar antwoorden van TELOGY INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of TELOGY INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELOGY INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor TELOGY INTERNATIONAL NV. TELOGY INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELOGY INTERNATIONAL NV. Leave a respond for TELOGY INTERNATIONAL NV. TELOGY INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELOGY INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten TELOGY INTERNATIONAL NV
Location of TELOGY INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of TELOGY INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TELOGY INTERNATIONAL NV TELOGY INTERNATIONAL NV: Duvel Moortgat NV | CARREFOUR - MAXITEC | BART BUSSCHAERT | LUDOTH?QUE DE LA FL?CH?RE | Ypfac Holding

Other related companies as TELOGY INTERNATIONAL NV: Duvel Moortgat NV | CARREFOUR - MAXITEC | BART BUSSCHAERT | LUDOTH?QUE DE LA FL?CH?RE | Ypfac Holding

TELOGY INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is TELOGY INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053344726. Het bedrijf TELOGY INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Wayenborgstraat 27 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Producten gemaakt in TELOGY INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELOGY INTERNATIONAL NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELOGY INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELOGY INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van TELOGY INTERNATIONAL NV op de kaart.

TELOGY INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2018 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is TELOGY INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE03053344726. The company TELOGY INTERNATIONAL NV is located at the address: Wayenborgstraat 27 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Products created in TELOGY INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of TELOGY INTERNATIONAL NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TELOGY INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of TELOGY INTERNATIONAL NV, open positions, location of TELOGY INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELOGY INTERNATIONAL NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELOGY INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELOGY INTERNATIONAL NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELOGY INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.