OPEL-WILLEMS (Ets)

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • OPEL-WILLEMS (Ets)
Private companiesEducational Services • OPEL-WILLEMS (Ets)

Contactgegevens OPEL-WILLEMS (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPEL-WILLEMS (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

OPEL-WILLEMS (Ets)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Sainctelette 39; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 38 39 00; 065 38 39 01; 065 38 39 11; 065 38 39 16 (+32-065 38 39 00; 065 38 39 01; 065 38 39 11; 065 38 39 16) 065 38 39 00; 065 38 39 01; 065 38 39 11; 065 38 39 16 (+32-065 38 39 00; 065 38 39 01; 065 38 39 11; 065 38 39 16)

Fax (fax): 065 34 65 91; 065 34 98 22 (+32-065 34 65 91; 065 34 98 22) 065 34 65 91; 065 34 98 22 (+32-065 34 65 91; 065 34 98 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPEL-WILLEMS (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPEL-WILLEMS (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPEL-WILLEMS (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPEL-WILLEMS (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPEL-WILLEMS (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPEL-WILLEMS (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPEL-WILLEMS (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPEL-WILLEMS (Ets)
Products information OPEL-WILLEMS (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE07050170898
Ondernemingsnummer: 3056365966
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPEL-WILLEMS (Ets)
(Get full report from official database of BE for OPEL-WILLEMS (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor OPEL-WILLEMS (Ets)
Addition kinds of activities for OPEL-WILLEMS (Ets)

504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
28199900. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
30530101. Pakking materialen | Gasket materials
35520307. Napping machines, textiel | Napping machines, textile
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household

Werken bij OPEL-WILLEMS (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPEL-WILLEMS (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPEL-WILLEMS (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPEL-WILLEMS (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van OPEL-WILLEMS (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of OPEL-WILLEMS (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPEL-WILLEMS (Ets). Laat een reactie achter voor OPEL-WILLEMS (Ets). OPEL-WILLEMS (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPEL-WILLEMS (Ets). Leave a respond for OPEL-WILLEMS (Ets). OPEL-WILLEMS (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPEL-WILLEMS (Ets) op de google maps. Adres en contacten OPEL-WILLEMS (Ets)
Location of OPEL-WILLEMS (Ets) on the google maps. Address and contacts of OPEL-WILLEMS (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come OPEL-WILLEMS (Ets) OPEL-WILLEMS (Ets): Chaussures Houyaux SA | AREL NEON | Lenaerts L (Hengstenhouderij) | MEGACAR'S | SOLVAY s.a.

Other related companies as OPEL-WILLEMS (Ets): Chaussures Houyaux SA | AREL NEON | Lenaerts L (Hengstenhouderij) | MEGACAR'S | SOLVAY s.a.

OPEL-WILLEMS (Ets) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPEL-WILLEMS (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07050170898. Het bedrijf OPEL-WILLEMS (Ets) bevindt zich op het adres: Boulevard Sainctelette 39; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van OPEL-WILLEMS (Ets) is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPEL-WILLEMS (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPEL-WILLEMS (Ets), openstaande posities, locatie van OPEL-WILLEMS (Ets) op de kaart.

OPEL-WILLEMS (Ets) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPEL-WILLEMS (Ets), company assigned to the tax number BE07050170898. The company OPEL-WILLEMS (Ets) is located at the address: Boulevard Sainctelette 39; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of OPEL-WILLEMS (Ets) is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OPEL-WILLEMS (Ets) is not available. You also can look at reviews of OPEL-WILLEMS (Ets), open positions, location of OPEL-WILLEMS (Ets) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPEL-WILLEMS (Ets), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPEL-WILLEMS (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPEL-WILLEMS (Ets), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPEL-WILLEMS (Ets), employees, financial statistics.