NYS NV/PEUGEOT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • NYS NV/PEUGEOT

Contactgegevens NYS NV/PEUGEOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NYS NV/PEUGEOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

NYS NV/PEUGEOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciale Baan 37; 9120; Beveren (Vrasene), België

Telefoon (phone): 03 775 95 94 (+32-03 775 95 94) 03 775 95 94 (+32-03 775 95 94)

Fax (fax): +32 (53) 664-10-50 +32 (53) 664-10-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NYS NV/PEUGEOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NYS NV/PEUGEOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NYS NV/PEUGEOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NYS NV/PEUGEOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NYS NV/PEUGEOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NYS NV/PEUGEOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NYS NV/PEUGEOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NYS NV/PEUGEOT
Products information NYS NV/PEUGEOT

BTW identificatienummer (tax): BE04767486572
Ondernemingsnummer: 2216186523
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NYS NV/PEUGEOT
(Get full report from official database of BE for NYS NV/PEUGEOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor NYS NV/PEUGEOT
Addition kinds of activities for NYS NV/PEUGEOT

599900. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
28650311. kresolen | Cresols
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design

Werken bij NYS NV/PEUGEOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NYS NV/PEUGEOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NYS NV/PEUGEOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NYS NV/PEUGEOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van NYS NV/PEUGEOT in sociale netwerken
Look for responds of NYS NV/PEUGEOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor NYS NV/PEUGEOT. Laat een reactie achter voor NYS NV/PEUGEOT. NYS NV/PEUGEOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NYS NV/PEUGEOT. Leave a respond for NYS NV/PEUGEOT. NYS NV/PEUGEOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NYS NV/PEUGEOT op de google maps. Adres en contacten NYS NV/PEUGEOT
Location of NYS NV/PEUGEOT on the google maps. Address and contacts of NYS NV/PEUGEOT

Andere gerelateerde bedrijven als come NYS NV/PEUGEOT NYS NV/PEUGEOT: PLETINCKX Christophe | PAUWELS METAALCONSTRUCTIE | BLOMME | ADMINISTRATION COMMUNALE | OBEN RENTING SERVICE

Other related companies as NYS NV/PEUGEOT: PLETINCKX Christophe | PAUWELS METAALCONSTRUCTIE | BLOMME | ADMINISTRATION COMMUNALE | OBEN RENTING SERVICE

NYS NV/PEUGEOT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NYS NV/PEUGEOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04767486572. Het bedrijf NYS NV/PEUGEOT bevindt zich op het adres: Provinciale Baan 37; 9120; Beveren (Vrasene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van NYS NV/PEUGEOT is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NYS NV/PEUGEOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NYS NV/PEUGEOT, openstaande posities, locatie van NYS NV/PEUGEOT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NYS NV/PEUGEOT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NYS NV/PEUGEOT, company assigned to the tax number BE04767486572. The company NYS NV/PEUGEOT is located at the address: Provinciale Baan 37; 9120; Beveren (Vrasene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of NYS NV/PEUGEOT is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NYS NV/PEUGEOT is not available. You also can look at reviews of NYS NV/PEUGEOT, open positions, location of NYS NV/PEUGEOT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NYS NV/PEUGEOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NYS NV/PEUGEOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NYS NV/PEUGEOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NYS NV/PEUGEOT, employees, financial statistics.