NISSAN-C.A. LIEGE

Contactgegevens NISSAN-C.A. LIEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NISSAN-C.A. LIEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NISSAN-C.A. LIEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Coronmeuse 41; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 264 44 11 (+32-04 264 44 11) 04 264 44 11 (+32-04 264 44 11)

Fax (fax): 04 264 47 63 (+32-04 264 47 63) 04 264 47 63 (+32-04 264 47 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NISSAN-C.A. LIEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NISSAN-C.A. LIEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NISSAN-C.A. LIEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NISSAN-C.A. LIEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NISSAN-C.A. LIEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NISSAN-C.A. LIEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NISSAN-C.A. LIEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NISSAN-C.A. LIEGE
Products information NISSAN-C.A. LIEGE

BTW identificatienummer (tax): BE09529510498
Ondernemingsnummer: 1539978027
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NISSAN-C.A. LIEGE
(Get full report from official database of BE for NISSAN-C.A. LIEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NISSAN-C.A. LIEGE
Addition kinds of activities for NISSAN-C.A. LIEGE

514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
35419908. Reparatie en reparatie van gereedschapsmiddelen, metalen snijtypes | Machine tool replacement & repair parts, metal cutting types
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law

Werken bij NISSAN-C.A. LIEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NISSAN-C.A. LIEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NISSAN-C.A. LIEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NISSAN-C.A. LIEGE. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van NISSAN-C.A. LIEGE in sociale netwerken
Look for responds of NISSAN-C.A. LIEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NISSAN-C.A. LIEGE. Laat een reactie achter voor NISSAN-C.A. LIEGE. NISSAN-C.A. LIEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NISSAN-C.A. LIEGE. Leave a respond for NISSAN-C.A. LIEGE. NISSAN-C.A. LIEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NISSAN-C.A. LIEGE op de google maps. Adres en contacten NISSAN-C.A. LIEGE
Location of NISSAN-C.A. LIEGE on the google maps. Address and contacts of NISSAN-C.A. LIEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come NISSAN-C.A. LIEGE NISSAN-C.A. LIEGE: FLCENTEXBEL ASBL | Prakti-Bouw BVBA | RESTAURANT BIG BOSS | AUX TROUVAILLES DE C?DRIC ET CINDY | BUSO

Other related companies as NISSAN-C.A. LIEGE: FLCENTEXBEL ASBL | Prakti-Bouw BVBA | RESTAURANT BIG BOSS | AUX TROUVAILLES DE C?DRIC ET CINDY | BUSO

NISSAN-C.A. LIEGE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NISSAN-C.A. LIEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09529510498. Het bedrijf NISSAN-C.A. LIEGE bevindt zich op het adres: Place Coronmeuse 41; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van NISSAN-C.A. LIEGE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NISSAN-C.A. LIEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NISSAN-C.A. LIEGE, openstaande posities, locatie van NISSAN-C.A. LIEGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NISSAN-C.A. LIEGE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is NISSAN-C.A. LIEGE, company assigned to the tax number BE09529510498. The company NISSAN-C.A. LIEGE is located at the address: Place Coronmeuse 41; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Autombile concessionaires.
The main activity of NISSAN-C.A. LIEGE is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NISSAN-C.A. LIEGE is not available. You also can look at reviews of NISSAN-C.A. LIEGE, open positions, location of NISSAN-C.A. LIEGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NISSAN-C.A. LIEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NISSAN-C.A. LIEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NISSAN-C.A. LIEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NISSAN-C.A. LIEGE, employees, financial statistics.