New Binche Automobiles

Contactgegevens New Binche Automobiles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Binche Automobiles: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Binche Automobiles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Zéphirin Fontaine 102; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 33 33 61 (+32-064 33 33 61) 064 33 33 61 (+32-064 33 33 61)

Fax (fax): 064 36 71 95 (+32-064 36 71 95) 064 36 71 95 (+32-064 36 71 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Binche Automobiles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Binche Automobiles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Binche Automobiles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Binche Automobiles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Binche Automobiles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Binche Automobiles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Binche Automobiles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Binche Automobiles
Products information New Binche Automobiles

BTW identificatienummer (tax): BE06003173828
Ondernemingsnummer: 8965911865
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Automobile - Independent distributors

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Binche Automobiles
(Get full report from official database of BE for New Binche Automobiles)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Binche Automobiles
Addition kinds of activities for New Binche Automobiles

358599. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
361200. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
513101. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
26210908. Felts, gebouw | Felts, building
73810101. Pantserdiensten | Armored car services

Werken bij New Binche Automobiles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Binche Automobiles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Binche Automobiles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Binche Automobiles. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van New Binche Automobiles in sociale netwerken
Look for responds of New Binche Automobiles in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Binche Automobiles. Laat een reactie achter voor New Binche Automobiles. New Binche Automobiles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Binche Automobiles. Leave a respond for New Binche Automobiles. New Binche Automobiles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Binche Automobiles op de google maps. Adres en contacten New Binche Automobiles
Location of New Binche Automobiles on the google maps. Address and contacts of New Binche Automobiles

Andere gerelateerde bedrijven als come New Binche Automobiles New Binche Automobiles: FLGENES DIFFUSION BVBA | GRUMEAU J-M | INST. ENSEIGN. SUP?RIEUR | Cravero B.V.B.A. | MOTEC

Other related companies as New Binche Automobiles: FLGENES DIFFUSION BVBA | GRUMEAU J-M | INST. ENSEIGN. SUP?RIEUR | Cravero B.V.B.A. | MOTEC

New Binche Automobiles is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Binche Automobiles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003173828. Het bedrijf New Binche Automobiles bevindt zich op het adres: Rue Zéphirin Fontaine 102; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile - Independent distributors.
De hoofdactiviteit van New Binche Automobiles is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Binche Automobiles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Binche Automobiles, openstaande posities, locatie van New Binche Automobiles op de kaart.

New Binche Automobiles is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Binche Automobiles, company assigned to the tax number BE06003173828. The company New Binche Automobiles is located at the address: Rue Zéphirin Fontaine 102; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. List of products are Automobile - Independent distributors.
The main activity of New Binche Automobiles is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of New Binche Automobiles is not available. You also can look at reviews of New Binche Automobiles, open positions, location of New Binche Automobiles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Binche Automobiles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Binche Automobiles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Binche Automobiles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Binche Automobiles, employees, financial statistics.