Malfroot Trucks NV

Contactgegevens Malfroot Trucks NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Malfroot Trucks NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Malfroot Trucks NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 19; 1570; Galmaarden (Vollezele), België

Telefoon (phone): 054 55 72 92; 054 56 72 22 (+32-054 55 72 92; 054 56 72 22) 054 55 72 92; 054 56 72 22 (+32-054 55 72 92; 054 56 72 22)

Fax (fax): 054 56 74 43 (+32-054 56 74 43) 054 56 74 43 (+32-054 56 74 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Malfroot Trucks NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Malfroot Trucks NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Malfroot Trucks NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Malfroot Trucks NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Malfroot Trucks NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Malfroot Trucks NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Malfroot Trucks NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Malfroot Trucks NV
Products information Malfroot Trucks NV

BTW identificatienummer (tax): BE03170623779
Ondernemingsnummer: 1667419433
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Malfroot Trucks NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Malfroot Trucks NV
(Get full report from official database of BE for Malfroot Trucks NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Malfroot Trucks NV
Addition kinds of activities for Malfroot Trucks NV

8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
549902. Drankwinkels | Beverage stores
30690805. Orthopedische diverse, gegoten rubber | Orthopedic sundries, molded rubber
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec

Werken bij Malfroot Trucks NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Malfroot Trucks NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Malfroot Trucks NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Malfroot Trucks NV. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

Zoek naar antwoorden van Malfroot Trucks NV in sociale netwerken
Look for responds of Malfroot Trucks NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Malfroot Trucks NV. Laat een reactie achter voor Malfroot Trucks NV. Malfroot Trucks NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Malfroot Trucks NV. Leave a respond for Malfroot Trucks NV. Malfroot Trucks NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Malfroot Trucks NV op de google maps. Adres en contacten Malfroot Trucks NV
Location of Malfroot Trucks NV on the google maps. Address and contacts of Malfroot Trucks NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Malfroot Trucks NV Malfroot Trucks NV: Claudy Sport | BARCO GRAPHICS NV | Lux Pierre | Van Kriekinge Didier | DOESJKA PEYRA

Other related companies as Malfroot Trucks NV: Claudy Sport | BARCO GRAPHICS NV | Lux Pierre | Van Kriekinge Didier | DOESJKA PEYRA

Malfroot Trucks NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Malfroot Trucks NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170623779. Het bedrijf Malfroot Trucks NV bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 19; 1570; Galmaarden (Vollezele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Malfroot Trucks NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Malfroot Trucks NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Malfroot Trucks NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Malfroot Trucks NV, openstaande posities, locatie van Malfroot Trucks NV op de kaart.

Malfroot Trucks NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Malfroot Trucks NV, company assigned to the tax number BE03170623779. The company Malfroot Trucks NV is located at the address: Ninoofsesteenweg 19; 1570; Galmaarden (Vollezele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in Malfroot Trucks NV were not found.
The main activity of Malfroot Trucks NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Malfroot Trucks NV is not available. You also can look at reviews of Malfroot Trucks NV, open positions, location of Malfroot Trucks NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Malfroot Trucks NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Malfroot Trucks NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Malfroot Trucks NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Malfroot Trucks NV, employees, financial statistics.