Jans J

Contactgegevens Jans J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jans J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jans J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rooigemlaan 271; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 39 39 (+32-09 226 39 39) 09 226 39 39 (+32-09 226 39 39)

Fax (fax): 09 227 24 69 (+32-09 227 24 69) 09 227 24 69 (+32-09 227 24 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jans J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jans J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jans J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jans J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jans J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jans J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jans J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jans J
Products information Jans J

BTW identificatienummer (tax): BE09182891845
Ondernemingsnummer: 2953369140
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jans J
(Get full report from official database of BE for Jans J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jans J
Addition kinds of activities for Jans J

267300. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
20769910. walnotenolie | Walnut oil
33560700. zirkonium | Zirconium
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal

Werken bij Jans J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jans J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jans J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jans J. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van Jans J in sociale netwerken
Look for responds of Jans J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jans J. Laat een reactie achter voor Jans J. Jans J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jans J. Leave a respond for Jans J. Jans J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jans J op de google maps. Adres en contacten Jans J
Location of Jans J on the google maps. Address and contacts of Jans J

Andere gerelateerde bedrijven als come Jans J Jans J: EBERCA BVBA | VIVIANE | GARAGE HOFMANS | Schillewaert Pierre | Mammerickx Laurent

Other related companies as Jans J: EBERCA BVBA | VIVIANE | GARAGE HOFMANS | Schillewaert Pierre | Mammerickx Laurent

Jans J is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jans J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182891845. Het bedrijf Jans J bevindt zich op het adres: Rooigemlaan 271; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van Jans J is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jans J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jans J, openstaande posities, locatie van Jans J op de kaart.

Jans J is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jans J, company assigned to the tax number BE09182891845. The company Jans J is located at the address: Rooigemlaan 271; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of Jans J is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jans J is not available. You also can look at reviews of Jans J, open positions, location of Jans J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jans J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jans J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jans J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jans J, employees, financial statistics.